Selim3162 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #11 enzyyx dedi: Hocam 30 euro sınırını geçiyor nasıl aldınız acaba? Gümrüğe takılmaması ilginç, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Taklısa bile YunExpress ile geldi kendileri çok az bir vergi ile ürünlerini getiriyorlarmış siz de bir deneyin isterseniz 10 günde geldi tam.
enzyyx dedi: Hocam 30 euro sınırını geçiyor nasıl aldınız acaba? Gümrüğe takılmaması ilginç, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Taklısa bile YunExpress ile geldi kendileri çok az bir vergi ile ürünlerini getiriyorlarmış siz de bir deneyin isterseniz 10 günde geldi tam.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 19 Ocak 2025 #12 Selim3162 dedi: Taklısa bile YunExpress ile geldi kendileri çok az bir vergi ile ürünlerini getiriyorlarmış siz de bir deneyin isterseniz 10 günde geldi tam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aliexpressten aldım, bir dahaki alışverişimi ajazzbrand üzerinden yaparım, teşekkürler.
Selim3162 dedi: Taklısa bile YunExpress ile geldi kendileri çok az bir vergi ile ürünlerini getiriyorlarmış siz de bir deneyin isterseniz 10 günde geldi tam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aliexpressten aldım, bir dahaki alışverişimi ajazzbrand üzerinden yaparım, teşekkürler.
Kentosin Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #13 Selim3162 dedi: Bende beklemiyordum ama vergi falan ödemedim gümrükten 1 günde geçmiş, adamlar zaten takip sitesini paylaşıyor mailden yazarsanız AJAZZ AJ159 APEX Mouse - High-Precision Gaming Mouse with Advanced Sensors 49 dolara aldım mavisini. Genişletmek için tıkla... kargo ücreti ne kadardı
Selim3162 dedi: Bende beklemiyordum ama vergi falan ödemedim gümrükten 1 günde geçmiş, adamlar zaten takip sitesini paylaşıyor mailden yazarsanız AJAZZ AJ159 APEX Mouse - High-Precision Gaming Mouse with Advanced Sensors 49 dolara aldım mavisini. Genişletmek için tıkla... kargo ücreti ne kadardı
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Şubat 2025 #14 Kentosin dedi: Kargo ücreti ne kadardı. Genişletmek için tıkla... Sitede ücretsiz gönderim mevcut.