Kentosin Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Ajazz Brand'den alışveriş yapamyı düşünüyorum ama fiyatlar çok ucuz olsuğu için güvenilir gelmiyor satın alan varsa bilgilendirebilir mi?
Ajazz Brand'den alışveriş yapamyı düşünüyorum ama fiyatlar çok ucuz olsuğu için güvenilir gelmiyor satın alan varsa bilgilendirebilir mi?
V Vexter Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 Güvenilir ama gümrükten geçmeyebilir.
Kentosin Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Vexter dedi: Güvenilir ama gümrükten geçmeyebilir Genişletmek için tıkla... alıcağım ürün 30 euronun altında genede geçmeme ihtimali var mı
Vexter dedi: Güvenilir ama gümrükten geçmeyebilir Genişletmek için tıkla... alıcağım ürün 30 euronun altında genede geçmeme ihtimali var mı
Selim3162 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #4 Ben Ajazz Apex AJ159 aldım aynı siteden benimki geçti tam 10 günde elime ulaştı. YunExpress ile yolladılar bir yerde okumuştum YunExpress daha ucuza getiriyor diye adamlara mail at söyle kargo numaranı YunExpress ile getirsinler mümkünse.
Ben Ajazz Apex AJ159 aldım aynı siteden benimki geçti tam 10 günde elime ulaştı. YunExpress ile yolladılar bir yerde okumuştum YunExpress daha ucuza getiriyor diye adamlara mail at söyle kargo numaranı YunExpress ile getirsinler mümkünse.
hyper10 Femtopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #5 Hocam tam olarak nasıl hallettiniz, detaylı anlatır mısınız?
Selim3162 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #6 hyper10 dedi: Hocam tam olarak nasıl hallettiniz, detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Siteden alışveriş yaptım o kadar gümrüğü falan ellemedim bile geçti geldi.
hyper10 dedi: Hocam tam olarak nasıl hallettiniz, detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Siteden alışveriş yaptım o kadar gümrüğü falan ellemedim bile geçti geldi.