Ajet rezilliği

SkyHawking

Hectopat
Bugün için, ajet firmasından satın aldığım Ankara'dan Batman'a doğru seferini gerçekleştirecek olan 14.05 saatli uçak biletim vardı.

Önce seferin 14.35'e ertelendiğini ekranlardan öğrendim. Daha sonra uçağa biniş kapısının da değiştiğini başka bir yolcudan öğrendim.
Burada iletişim kurulabilecek ne bir görevli vardı ne de bir duyuru yapıldı. Şans eseri bir yolcu sayesinde güncel bilgileri öğrendim. Sürekli uçuş ekranına mı bakmalıyız?

Neyse. Güncel kapıya geldikten sonra da kapı üstündeki ekrandan gecikmenin 2 saat 5 dakika olduğunu ve 16.10'da kalkmışın gerçekleşeceği öğrendim.
Bir süre sonra da yolculara dalga geçer gibi su ve meyve suyu ikram etmeye başladılar.

Aktarma yapacak yolcuların endişelerini düşünemiyorum bile.

Uçaklar gecikme yapabilir ancak en azından bir görevli getirip güncel bilgi vermelerini beklerdim onu bile yapmadılar.

30 dakika daha gecikme eklendi, şaka gibiler. Bu firmadan bilet alırken birkaç kez düşünün.

Son düzenleme:
Havalimanlarındaki ekranları takip etmek, anonsları dinlemek yolcuların sorumluluğundadır. "Bu sizin için son çağrıdır" anonsunu kaçırdığında yeni bilet alman gerekir mesela.

Ankara'dan Batman'a gittikten sonra nereye aktarma yapılıyor acaba? Aktarma konusunda firmaların rötar/gecikmeleri sorumlulukları kapsamındadır ve yolculara gerek konaklama gerekse yeni bileti ücretsiz sağlarlar.

Firmanın rötar sebebi tarafınıza aktarılabilir veya aktarılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…