BROOOO Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 AJet'ten bilet almayı düşünüyorum. Bu materyalleri kayıtlı bagajda taşısam dahi götürmem yasak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2025
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 782 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2025 #2 BROOOO dedi: AJet'ten bilet almayı düşünüyorum. Bu materyalleri kayıtlı bagajda taşısam dahi götürmem yasak mı? Genişletmek için tıkla... Silah teslim noktasından değil ise bagajda taşınıyordur.
BROOOO dedi: AJet'ten bilet almayı düşünüyorum. Bu materyalleri kayıtlı bagajda taşısam dahi götürmem yasak mı? Genişletmek için tıkla... Silah teslim noktasından değil ise bagajda taşınıyordur.
BROOOO Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 Paronim dedi: Silah teslim noktasından değil ise bagajda taşınıyordur. Genişletmek için tıkla... Silah teslim noktası için ruhsatlı silah olması gerekmiyor mu?
Paronim dedi: Silah teslim noktasından değil ise bagajda taşınıyordur. Genişletmek için tıkla... Silah teslim noktası için ruhsatlı silah olması gerekmiyor mu?
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 782 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2025 #4 BROOOO dedi: Silah teslim noktası için ruhsatlı silah olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla kılıç vs de oradan alınıyor.
BROOOO dedi: Silah teslim noktası için ruhsatlı silah olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla kılıç vs de oradan alınıyor.
BROOOO Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #5 Paronim dedi: Bildiğim kadarıyla kılıç vs de oradan alınıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
Paronim dedi: Bildiğim kadarıyla kılıç vs de oradan alınıyor. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.