Ajet'te kaybolan bavul

halilserkan

Hectopat
Daha fazla  
Uçağım saat 8'de kalkıyordu ben saat 5 gibi hava alanında oldum. Bavulumu yetkililere verip etiketlettim. Sonrasında iniş yaptıktan sonra bant bekleme alanında bavulumu bekledim fakat gelmedi sorduğumda daha eşya kalmadığını söylediler. Gidip kayıp eşya diye kayıt oluşturdum içindeki eşyaları dedim mesela kiyafet gözlük ama herhangi bir adet belirtmedim. İçerisinde bana ait olmayan çok değerli eşyalar var. Sizce bavulum bulunur mu? Bulunmazsa ne yapmam lazım? Benimle birlikte toplam 4 kişinin bavulu yok.

Havalimanında çalışıyorum hocam eğer daha eşya kalmadığını belirttiyse personel diğer kalkış yaptığınız havalimanında kalmıştır büyük ihtimal aksi bir durum yoksa.
Hocam delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Kendi eşyamı geçtim bana ait olmayan eşya var 20 30bin tl değerinde ben şimdi bu bulunmasa ne yapacağım. Eşyaların değeri şu kadardır falanda demedim. Yarın arayacaklarını söylediler.

Hocam delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Kendi eşyamı geçtim bana ait olmayan eşya var 20 30bin TL değerinde ben şimdi bu bulunmasa ne yapacağım. Eşyaların değeri şu kadardır falan da demedim. Yarın arayacaklarını söylediler.

Ruhsuz çalışma isteği olmayan işi sevmeyen insanları dolduruyorlar içeri düzgün yapmıyor işler patlak veriyor bu şekilde dışarıda işini düzgün yapacak çalışmak isteyen arkadaşlar var tabii onlara sıra gelir mi müdür siyaset yapıp iş bilmeyenleri toplar içeri şaşmaz.

Ruhsuz çalışma isteği olmayan işi sevmeyen insanları dolduruyorlar içeri düzgün yapmıyor işler patlak veriyor bu şekilde dışarıda işini düzgün yapacak çalışmak isteyen arkadaşlar var tabii onlara sıra gelir mi müdür siyaset yapıp iş bilmeyenleri toplar içeri şaşmaz.

Bir sıkıntı olmaz değil mi? Arayacağız dediler aramadılar hala. Ankara hava alanında bindim bir de ona rağmen olan olaya bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı