Ak-47 Akuamarin İntikam vs İmparatoriçe

İmparatoriçe. İkisini de kullandım akuamarin biraz piksel piksel gibiydi sanki. İmparatoriçeyi kullanmasam da hala tutuyorum kıyamıyorum satmaya.

İmparatoriçe. İkisini de kullandım akuamarin biraz piksel piksel gibiydi sanki. İmparatoriçeyi kullanmasam da hala tutuyorum kıyamıyorum satmaya.

Grafiğe göre değişir hocam.

Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. Alacak olsaydınız hangisini alırdınız?

İlk başta İmparatoriçe alın, sonra sıkılınca Akuamarin ile takas edersiniz. Ben arada kaldığımda öyle yapıyorum.

Üçü de değil, AK-47 Nightwish çok sağlam duruyor. Önümüzdeki aylarda üstüne ekleyip takas ile almayı düşünüyorum.

Nightwish mevcut, bu iki skinden birisini ya da Wasteland Rebel alma niyetindeyim.
FT Nightwish almayı düşünüyorum sizin kullandığınız skinin eskime durumu nedir? FT kullanıyorsanız oynanış sırasında float değerinden kaynaklı belirgin bir kusur oluyor mu? İncelemelere baktığımda gördüğüm kadarıyla pek görsel sorun yok gibi duruyor.

Elimde BS bulunmakta, çok ak skinim olduğu için FT alıp da ayrıca masraf etmeyi pek mantıklı bulmadım; Ak Head Shot bana göre Nightwish'e benzeyen ve ondan biraz daha güzel bir skin. FT'ler arasında floatları 0.25'e kadar falan olanlardan alırsanız pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama sonralarında az az aşınma görünmeye başlıyor.

Değerlendireceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…