AK-47 çelik delta vs simsiyah

Makaleler
11
Merhabalar, AK 47 çelik delta mı simsiyah mı?
Çelik delta kullanıyorum şuan üstündeki çıkartmalar şunlar:
IMG_20230609_173837.jpg

Satılıp simsiyah alınmalı mı yoksa güzel mi?

Kırmızı, beyaz hatta turuncu-sarı çıkartmalarla birlikte simsiyah skiniyle çok güzel kombolar ortaya çıkartılabiliyor ama sizin kullandığınız kombo da hoş duruyor, sıkıldıysanız değiştirebilirsiniz.

1 hafta önce Seçkin Yapım silahımı satıp Çelik Delta ve Simsiyah bakmıştım. Simsiyah alıp bir de yanına Holo 4x sticker kombosu ile çok güzel gözüküyor.
Şu an elimdeki bu:
WzhD3AKnYu5QivNQKNQKWw.jpg

Üzerinde Astralis (Holo) | 2020 RMR sticker bulunuyor, aldığımda üzerlerinde bunlar vardı. YouTube'a bakarsanız çok daha iyi sticker komboları bulabilirsiniz.

Simsiyah alırsam çok ucuza sticker olarak neler önerirsiniz?
Takım stickerları ucuza geliyor, görsel olarak atılmış örnekte görebilebileceğiniz gibi Astralis takımınının holo çıkartmaları çok güzel durmuş. Bad News Eagles takımının stickerleri hafif koyu-kırmızı bir renkte ve bana hoş gelmişti, envanterime baktığımda Antwerp 2022'lerin 30 kuruş olduğunu görüyorum. Buraya tıklayarak ulaşacağınız siteden farklı renkteki çıkartmaları kendiniz inceleyebilirsiniz, ayrıca YouTube ve CS:GO forumlarına göz atarak önceden oluşturulmuş kombolara da göz atabilirsiniz.

Takım stickerları ucuza geliyor, görsel olarak atılmış örnekte görebilebileceğiniz gibi Astralis takımınının holo çıkartmaları çok güzel durmuş. Bad News Eagles takımının stickerleri hafif koyu-kırmızı bir renkte ve bana hoş gelmişti, envanterime baktığımda Antwerp 2022'lerin 30 kuruş olduğunu görüyorum. Buraya tıklayarak ulaşacağınız siteden farklı renkteki çıkartmaları kendiniz inceleyebilirsiniz, ayrıca YouTube ve CS:GO forumlarına göz atarak önceden oluşturulmuş kombolara da göz atabilirsiniz.
Kendi kafama göre bir kombo yaptım.
bir tane sticker eksik para yetmedi param olduğumda ilk işim bir tane daha almak olacak.
Her biri 6, 85 TL.
IMG_20230609_182016.jpg
IMG_20230609_182007.jpg
IMG_20230609_181924.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı