AK-47 - Frontside Misty skini önerisi

Eldrithc

Hectopat
Fiyatı aynı 2 tane AK-47 Frontside Misty skini arasında kaldım. Birinin floatı 0.17 ama sticker yok diğerinin 0.182 ama 760 liralık sticker var üstünde. Sticker fiyata etki eder mi? Yoksa daha az floatı olanı mi almalıyım?
Ekte bıraktım skinleri.

Dosya Ekleri

• IMG_20250820_204912.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 34
Stickerli olanı al. Ne de olsa float değeri değişmiyor. Hem stickerlar da skinin değerini artırıyor. Ayrıca zaten floatları arasında neredeyse fark yok.

Stickerli olanı al. Ne de olsa float değeri değişmiyor. Hem stickerlar da skinin değerini artırıyor. Ayrıca zaten floatları arasında neredeyse fark yok.
Stickersiz olanın önerilen satış değeri 660 TL ancak adam ucuza koymuş hocam. 650-660 bandına satabilir miyim sizce?

Adam muhtemelen elinden çıkarmak için ucuza koymuştur. O fiyatta alıcı bulursunuz bence. En kötü 10 lira falan daha ucuza koyarsın 640 lira misal.
O zaman stickersiz olanı alıyorum? Çok overpay yapmaz heralde 760 liralık sticker bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…