AK-47 Frontside Misty vs Gece Uykusu

BlackDread

Kilopat
Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Elimdeki Ice Coaled skinini sıkıldığım için sattım ve bu ikisi arasında kaldım Frontside Misty alırsam görevde kullanılmış olacak diğer yandan Gece Uykusu alacak olursam az aşınmış alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim uzun vadede?

Frontside Misty seven çok ama ben hiç sevmiyorum şahsen, nightwish'ten bahsediyorsun galiba ama Nightwish'in rengi çok değişir oyuna odaklanamazsın gözün skine kayar falan bence Frontside Misty al.

Bu arada neden Ice Coaled'i sattın bence çok güzel bir skin ama biraz Valorant skini gibi :)

Frontside Misty seven çok ama ben hiç sevmiyorum şahsen, nightwish'ten bahsediyorsun galiba ama Nightwish'in rengi çok değişir oyuna odaklanamazsın gözün skine kayar falan bence Frontside Misty al.

Bu arada neden Ice Coaled'i sattın bence çok güzel bir skin ama biraz Valorant skini gibi :)
Hocam nereden baksan 1 yıldan fazladır kullanıyorum o yüzden biraz sıktı. Aslında İmparatoriçe skini çok hoşuma gidiyor ama epey pahalı.

Frontside Misty taraftarıyım hocam ben de, diğer skin de güzel ama Frontside Misty bambaşka.

Elimdeki Ice Coaled skinini sıkıldığım için sattım ve bu ikisi arasında kaldım. Frontside Misty alırsam görevde kullanılmış olacak diğer yandan gece uykusu alacak olursam az aşınmış alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim uzun vadede?

Hocam Frontside Misty bambaşka bir seviyededir benim için. FT için 0, 15-0, 19 arasında çiziksiz güzel skinler bulmak mümkün.

Hocam bugün aldım 0.22 değerinde çok küçük bir çizik yeri var ona da güzel mavi bir sticker alıp kapatacağım.

Güle güle kullanın hocam. Uzun süre 0.18 floatını kullandım, değerlenince satmıştım 😂. Ben de tekrar alacağım. O fiyat bandında diğer skinler Frontside Misty kadar hoşuma gitmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı