AK-47 gece uykusu alınır mı?

gods

Hectopat
Gece uykusu görevde kullanılmış almayı düşünüyorum ama 700 liraya kadar çıkabilirim. Gece uykusunun görevde kullanılmışının daha üst floatlarında bir skin mi alayım? Yoksa gece uykusu yerine başka skin mi önerirsiniz?

700 liraya ahım şahım bir skin gibi durmuyor bence almayın ama yine de hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz.

700 liraya skin alınmaz.

40 bin lira para verip kelebek doppler almıştım geçen sene. 98k ya sattım.
"2 bin liraya dragon lore satıyorum" diye başlıklar var burada, altta bir sürü vizyonsuzun "ohaa 2k ya skin mi alınır" diye bir sürü cevabı var. Bir bak bakalım mw fn hatta ft dlore kaç para şu an. Dünya değişti. Skin piyasası reel hayattaki çoğu piyasadan daha büyük,. Türkiyenin GSMH değernin 4 katı, fazlası da ben iyi niyetle öyle söyledim. Yani boş boş yorumlar yapmayın.

Nightwish gerçekten çok güzel bir skin. Ben de kullandım 2 hafta öncesine kadar. Eldivenin varsa ona uyumlu bir ak al, default ise nightwish her türlü en iyi seçeneklerden. Pişman etmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…