UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Kartta 61,49 lira kalmış. Boşa gitmesin istiyorum. Kenarda kalsın hiç ellemeyeceğim. Sizce AK-47 simsiyah alınır mı? Veya başka önerileriniz var mı?
Kartta 61,49 lira kalmış. Boşa gitmesin istiyorum. Kenarda kalsın hiç ellemeyeceğim. Sizce AK-47 simsiyah alınır mı? Veya başka önerileriniz var mı?
B bwris Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #2 Hocam bu skinin görevde kullanılmışı fabrikadan yeni çıkmıştan güzel duruyor ve alınabilir değer kaybedeceğini de düşünmüyorum. ytd.
Hocam bu skinin görevde kullanılmışı fabrikadan yeni çıkmıştan güzel duruyor ve alınabilir değer kaybedeceğini de düşünmüyorum. ytd.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Ağustos 2023 #3 UTKUOZER dedi: Kartta 61,49 lira kalmış. Boşa gitmesin istiyorum. Kenarda kalsın hiç ellemeyeceğim. Sizce AK-47 simsiyah alınır mı? Veya başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sticker'lı alın. Ben şansıma 4x holo'lu bulmuştum overpay ödemeden.
UTKUOZER dedi: Kartta 61,49 lira kalmış. Boşa gitmesin istiyorum. Kenarda kalsın hiç ellemeyeceğim. Sizce AK-47 simsiyah alınır mı? Veya başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sticker'lı alın. Ben şansıma 4x holo'lu bulmuştum overpay ödemeden.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 Monarch Leviathan dedi: Hocam sticker'lı alın. Ben şansıma 4x holo'lu bulmuştum overpay ödemeden. Genişletmek için tıkla... Hocam steame bakıyorum da en ucuzu şuan 63 lira zaten stickersız galiba.
Monarch Leviathan dedi: Hocam sticker'lı alın. Ben şansıma 4x holo'lu bulmuştum overpay ödemeden. Genişletmek için tıkla... Hocam steame bakıyorum da en ucuzu şuan 63 lira zaten stickersız galiba.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Ağustos 2023 #5 UTKUOZER dedi: Hocam steame bakıyorum da en ucuzu şuan 63 lira zaten stickersız galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam gün içinde düşüyor sticker'lı.
UTKUOZER dedi: Hocam steame bakıyorum da en ucuzu şuan 63 lira zaten stickersız galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam gün içinde düşüyor sticker'lı.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 Monarch Leviathan dedi: Hocam gün içinde düşüyor sticker'lı. Genişletmek için tıkla... Bakıyım hocam. Peki değeri artar mı Ak47 simsiyahın?
Monarch Leviathan dedi: Hocam gün içinde düşüyor sticker'lı. Genişletmek için tıkla... Bakıyım hocam. Peki değeri artar mı Ak47 simsiyahın?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Ağustos 2023 #7 UTKUOZER dedi: Bakıyım hocam. Peki değeri artar mı Ak47 simsiyahın? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum.
UTKUOZER dedi: Bakıyım hocam. Peki değeri artar mı Ak47 simsiyahın? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #8 Monarch Leviathan dedi: Pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben değerlenmesi açısından alacağım.
Monarch Leviathan dedi: Pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben değerlenmesi açısından alacağım.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 6 Ağustos 2023 #9 UTKUOZER dedi: Hocam ben değerlenmesi açısından alacağım. Genişletmek için tıkla... Değerlenmesini beklemeyin tam tersi değer kaybediyor ben aldığımda 80 TL'ydi şu anda 64 TL'ye kadar düşmüş.
UTKUOZER dedi: Hocam ben değerlenmesi açısından alacağım. Genişletmek için tıkla... Değerlenmesini beklemeyin tam tersi değer kaybediyor ben aldığımda 80 TL'ydi şu anda 64 TL'ye kadar düşmüş.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #10 fxtih dedi: Değerlenmesini beklemeyin tam tersi değer kaybediyor ben aldığımda 80 TL'ydi şu anda 64 TL'ye kadar düşmüş. Genişletmek için tıkla... Peki değerlenecek bir öneriniz var mı?
fxtih dedi: Değerlenmesini beklemeyin tam tersi değer kaybediyor ben aldığımda 80 TL'ydi şu anda 64 TL'ye kadar düşmüş. Genişletmek için tıkla... Peki değerlenecek bir öneriniz var mı?