Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Ağustos 2023 #11 UTKUOZER dedi: Peki değerlenecek bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ak47-Ice Coaled, Frontside Misty, Legion of Anubis bakabilirsiniz, ytd.
UTKUOZER dedi: Peki değerlenecek bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ak47-Ice Coaled, Frontside Misty, Legion of Anubis bakabilirsiniz, ytd.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #12 Monarch Leviathan dedi: Ak47-Ice Coaled, Frontside Misty, Legion of Anubis bakabilirsiniz, ytd. Genişletmek için tıkla... Bakıp geliyorum hocam. Hocam ben sınırının 61 tl olduğunu söylemiştim. Bunlar 250den başlıyor. Bunları alacağıma prime alırım.
Monarch Leviathan dedi: Ak47-Ice Coaled, Frontside Misty, Legion of Anubis bakabilirsiniz, ytd. Genişletmek için tıkla... Bakıp geliyorum hocam. Hocam ben sınırının 61 tl olduğunu söylemiştim. Bunlar 250den başlıyor. Bunları alacağıma prime alırım.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 6 Ağustos 2023 #13 UTKUOZER dedi: Peki değerlenecek bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Silah skinlerinden çok değerlenecek bir şey yok, cidden değerlenecek bir şey arıyorsanız bıçaklara bakın derim.
UTKUOZER dedi: Peki değerlenecek bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Silah skinlerinden çok değerlenecek bir şey yok, cidden değerlenecek bir şey arıyorsanız bıçaklara bakın derim.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #14 fxtih dedi: Silah skinlerinden çok değerlenecek bir şey yok, cidden değerlenecek bir şey arıyorsanız bıçaklara bakın derim. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir bıçak var mıdır?
fxtih dedi: Silah skinlerinden çok değerlenecek bir şey yok, cidden değerlenecek bir şey arıyorsanız bıçaklara bakın derim. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir bıçak var mıdır?
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 6 Ağustos 2023 #15 UTKUOZER dedi: Hocam ben sınırının 61 TL olduğunu söylemiştim. Bunlar 250'den başlıyor. Bunları alacağıma Prime alırım. Genişletmek için tıkla... Dostum, arkadaş değerlenecek skinleri yazmış sen sınırının 61 TL olacağını yazmamışsın mesajda hangi skinler değerlenir yazmışsın arkadaşta sana atmış 61 TL'ye skin değerlenmez.
UTKUOZER dedi: Hocam ben sınırının 61 TL olduğunu söylemiştim. Bunlar 250'den başlıyor. Bunları alacağıma Prime alırım. Genişletmek için tıkla... Dostum, arkadaş değerlenecek skinleri yazmış sen sınırının 61 TL olacağını yazmamışsın mesajda hangi skinler değerlenir yazmışsın arkadaşta sana atmış 61 TL'ye skin değerlenmez.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #16 fxtih dedi: Dostum, arkadaş değerlenecek skinleri yazmış sen sınırının 61 TL olacağını yazmamışsın mesajda hangi skinler değerlenir yazmışsın arkadaşta sana atmış 61 TL'ye skin değerlenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıya bakın ben 61 tl bütçem olduğu özellikle belirttim.
fxtih dedi: Dostum, arkadaş değerlenecek skinleri yazmış sen sınırının 61 TL olacağını yazmamışsın mesajda hangi skinler değerlenir yazmışsın arkadaşta sana atmış 61 TL'ye skin değerlenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıya bakın ben 61 tl bütçem olduğu özellikle belirttim.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 6 Ağustos 2023 #17 UTKUOZER dedi: Önerdiğiniz bir bıçak var mıdır? Genişletmek için tıkla... En uygunu gut knife ileride bir miktarda olsa değerlenir en basitinden 4-5 ay önce 3.5k TL'ye satmıştım fakat şu an fiyat cidden uçmuş.
UTKUOZER dedi: Önerdiğiniz bir bıçak var mıdır? Genişletmek için tıkla... En uygunu gut knife ileride bir miktarda olsa değerlenir en basitinden 4-5 ay önce 3.5k TL'ye satmıştım fakat şu an fiyat cidden uçmuş.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #18 fxtih dedi: En uygunu gut knife ileride bir miktarda olsa değerlenir en basitinden 4-5 ay önce 3.5k TL'ye satmıştım fakat şu an fiyat cidden uçmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 61 tl bütçem var diyorum. Siz ısrarla pahalı şeyler gönderiyorsunuz.
fxtih dedi: En uygunu gut knife ileride bir miktarda olsa değerlenir en basitinden 4-5 ay önce 3.5k TL'ye satmıştım fakat şu an fiyat cidden uçmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 61 tl bütçem var diyorum. Siz ısrarla pahalı şeyler gönderiyorsunuz.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 6 Ağustos 2023 #19 UTKUOZER dedi: Hocam ben 61 TL bütçem var diyorum. Siz ısrarla pahalı şeyler gönderiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Dostum sen şaka mısın? Bıçak öner demişsin 61 TL'ye bıçak mı arıyorsun cidden "lol" 3K'dan aşağı bıçak bulursan haber et alalım
UTKUOZER dedi: Hocam ben 61 TL bütçem var diyorum. Siz ısrarla pahalı şeyler gönderiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Dostum sen şaka mısın? Bıçak öner demişsin 61 TL'ye bıçak mı arıyorsun cidden "lol" 3K'dan aşağı bıçak bulursan haber et alalım
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #20 fxtih dedi: Dostum sen şaka mısın? Bıçak öner demişsin 61 TL'ye bıçak mı arıyorsun cidden LoL 3K'den aşağı bıçak bulursan haber et alalım Genişletmek için tıkla... Sen önerdin bıçağı hatırlatayım. Eğer 61 tl önerin yoksa hiç uğraşmana gerek yok bıçak konusunu sen açtın.
fxtih dedi: Dostum sen şaka mısın? Bıçak öner demişsin 61 TL'ye bıçak mı arıyorsun cidden LoL 3K'den aşağı bıçak bulursan haber et alalım Genişletmek için tıkla... Sen önerdin bıçağı hatırlatayım. Eğer 61 tl önerin yoksa hiç uğraşmana gerek yok bıçak konusunu sen açtın.