swDEATH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #1 Maksimum 800 TL AK-47 skin alacağım aklımda imparatoriçe ve anubisin lejyonu var ikisi arasında kaldım.
Maksimum 800 TL AK-47 skin alacağım aklımda imparatoriçe ve anubisin lejyonu var ikisi arasında kaldım.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 20 Nisan 2023 #2 İmparatoriçe güzel.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Yatırım amaçlı mı yoksa kullanmaya mı? Kullanmaya alacaksan Çöl İsyancısı öneririm.
swDEATH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #4 BerkayZ87 dedi: Yatırım amaçlı mı yoksa kullanmaya mı? Kullanmaya alacaksan çöl isyancısı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kullanma amaçlı. Çöl isyanıcısına baktım ama çok hoşuma gitmedi o tip olan skinler hoşuma gitmiyor. BerkayZ87 dedi: Yatırım amaçlı mı yoksa kullanmaya mı? Kullanmaya alacaksan çöl isyancısı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yatırım amaçlı olursa hangi skin daha iyi olur.
BerkayZ87 dedi: Yatırım amaçlı mı yoksa kullanmaya mı? Kullanmaya alacaksan çöl isyancısı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kullanma amaçlı. Çöl isyanıcısına baktım ama çok hoşuma gitmedi o tip olan skinler hoşuma gitmiyor. BerkayZ87 dedi: Yatırım amaçlı mı yoksa kullanmaya mı? Kullanmaya alacaksan çöl isyancısı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yatırım amaçlı olursa hangi skin daha iyi olur.
170Hz Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #5 swDEATH dedi: Kullanma amaçlı. Çöl isyanıcısına baktım ama çok hoşuma gitmedi o tip olan skinler hoşuma gitmiyor. Yatırım amaçlı olursa hangi skin daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütün skinler yatırım amaçlı iyi olur çünkü Source 2 geliyor ve tahminen bütün skinlerin fiyatı artacaktır.
swDEATH dedi: Kullanma amaçlı. Çöl isyanıcısına baktım ama çok hoşuma gitmedi o tip olan skinler hoşuma gitmiyor. Yatırım amaçlı olursa hangi skin daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütün skinler yatırım amaçlı iyi olur çünkü Source 2 geliyor ve tahminen bütün skinlerin fiyatı artacaktır.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 20 Nisan 2023 #6 Biraz pahalı değil mi? Ucuz olarak Keşfedilmemiş öneririm. Gayet şık duruyor. Eğer söylediklerinden birini önermemi istiyorsan İmparatoriçe daha güzel bence.
Biraz pahalı değil mi? Ucuz olarak Keşfedilmemiş öneririm. Gayet şık duruyor. Eğer söylediklerinden birini önermemi istiyorsan İmparatoriçe daha güzel bence.
swDEATH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #7 Çok arada kaldım anubisin lejyonu hem biraz daha ucuz hem de görünüş olarak biraz daha hoşuma gitti.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 20 Nisan 2023 #8 swDEATH dedi: Çok arada kaldım anubisin lejyonu hem biraz daha ucuz hem de görünüş olarak biraz daha hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... O zaman onu al.
swDEATH dedi: Çok arada kaldım anubisin lejyonu hem biraz daha ucuz hem de görünüş olarak biraz daha hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... O zaman onu al.