SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz?
Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz?
Emir_Bey31 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 SADEX dedi: Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Frontside Misty Canlı ve güzel Redline da biraz ağır başlılar için gibi ama benim tercihim Frontside Misty olurdu diğerlerine bakmadım bunlar aklimdakiler
SADEX dedi: Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Frontside Misty Canlı ve güzel Redline da biraz ağır başlılar için gibi ama benim tercihim Frontside Misty olurdu diğerlerine bakmadım bunlar aklimdakiler
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Ocak 2025 #3 AK-47 İmparatoriçe, AWP Hyper Beast
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 celejziuk dedi: AK-47 imparatoriçe, AWP Hyper Beast. Genişletmek için tıkla... Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi?
celejziuk dedi: AK-47 imparatoriçe, AWP Hyper Beast. Genişletmek için tıkla... Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi?
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 28 Ocak 2025 #5 SADEX dedi: Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi? Genişletmek için tıkla... Aşınma durumu olarak hangisini seçiceksin?
SADEX dedi: Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi? Genişletmek için tıkla... Aşınma durumu olarak hangisini seçiceksin?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.326 Çözümler 53 28 Ocak 2025 #6 SADEX dedi: Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Frontside Misty gayet iyi. Listede yok ama Legion of anubis kullanıyorum öneririm 12 dolar falandı sanırım MW olarak.
SADEX dedi: Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Frontside Misty gayet iyi. Listede yok ama Legion of anubis kullanıyorum öneririm 12 dolar falandı sanırım MW olarak.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.337 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #7 SADEX dedi: Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... AWP için Neo Noir Kesinlikle AK-47 için ben Orbit Tercih ederim.
SADEX dedi: Ak Asiimov eskimiş, AWP Neo noir, AWP Hyper Beast, AWP Chrome cannon, AWP Sun in Leo, AK-47 imparatoriçe, AK-47 redline, AK-47 orbit MK01, AK-47 Frontside Misty. Bunlardan 1 tanesini istiyorum hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... AWP için Neo Noir Kesinlikle AK-47 için ben Orbit Tercih ederim.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #8 nemye dedi: Aşınma durumu olarak hangisini seçiceksin? Genişletmek için tıkla... İkisi de eskimiş hocam beyaz bıçağa Asiimov daha cok yakışır gibi gelıyor bana.
nemye dedi: Aşınma durumu olarak hangisini seçiceksin? Genişletmek için tıkla... İkisi de eskimiş hocam beyaz bıçağa Asiimov daha cok yakışır gibi gelıyor bana.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Ocak 2025 #9 SADEX dedi: Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi? Genişletmek için tıkla... 40 dolara kadar ben de aynı ikilemde kalmıştım, sırf sticker craftı daha güzel diye imparatoriçe aldım.
SADEX dedi: Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi? Genişletmek için tıkla... 40 dolara kadar ben de aynı ikilemde kalmıştım, sırf sticker craftı daha güzel diye imparatoriçe aldım.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #10 celejziuk dedi: 40 dolara kadar ben de aynı ikilemde kalmıştım, sırf sticker craftı daha güzel diye imparatoriçe aldım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben o zaman Asiimov alayım sevmezsem satarım dediğiniz gibi yaparım.
celejziuk dedi: 40 dolara kadar ben de aynı ikilemde kalmıştım, sırf sticker craftı daha güzel diye imparatoriçe aldım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben o zaman Asiimov alayım sevmezsem satarım dediğiniz gibi yaparım.