AK-47 ve AWP için skin önerisi

H
Hocam AK-47 Asiimov mu yoksa imparatoriçemi?
Hocam? Asiimov Battle-Scared falan mı acaba yoksa bir Arap şeyhinin oğlu falan mısınız. Şaka maka eğer alabiliyorsaniz tabi ki Asiimov hem duruşu hemde adı var ama eğer kötü bir Asiimov alacağınıza iyi bir imparatoriçe alabilirsiniz.

Hocam sizce pahalımı ucuz bence Türkiye'de ortalama bir insan örneğin 80k+ maaş alsa bence ucuz.

Hocam sizce pahalımı ucuz bence Türkiye'de ortalama bir insan örneğin 80k+ maaş alsa bence ucuz.
80bin maaşı (m)illetvekili alıyor hocam ya da koca-es memur beraber çalışırsa haneye o kadar para giriyor.

80bin maaşı (m)illetvekili alıyor hocam ya da koca-es memur beraber çalışırsa haneye o kadar para giriyor.

Vallahi hocam iyi maaş alsakta dolar artıyor her türlü şimdiden almak mantıklıdır diye düşünüyorum dolar 50 oldu mu satarsın.

Vallahi hocam iyi maaş alsakta dolar artıyor her türlü şimdiden almak mantıklıdır diye düşünüyorum dolar 50 oldu mu satarsın.
Haklısın bende kutu biriktiriyorum yatırım amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…