Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Tayyip ile Kılıçdar'ın arasında ortalama 3 milyon oy fark var ve İnce ile Oğan'nın oyları toplamı da 3 milyon civarı. Bu kitle kaderi değiştirecek bana göre. Ülkemiz için hayırlısı olsun.
CHP'nin dediğine göre açılmayan oylar %70'e yakın kendileri ağırlıklı, %100'e ulaşınca KK'nın RTE'nin önünde bitireceğini söylüyorlar ama artık çok az oy kaldı nasıl olacak bu ben anlamadım.

Millet ittifakı'na göre sayım bitince %48 KK, %45 civarı RTE olacak, KK çıkan sandıklara itiraz edilip tutanakları geciktirdiklerini söylüyorlar, kalan %5 bu tip sandıklar genelde.

Bir bildikleri olduğunu düşünüyorum, bu kadar %3-4 RTE önde olacak kadar büyük farkla bitmez bu sayımlar.

Ahtapot gibi ağ kurdukları için olabilir mi acaba?

Şimdiden başladılar borda sesleri duyuluyor
Aynı şekilde susarlar seçim bittiğinde

Son düzenleme:

Yeşil pasaportum var yurt dışına tatil yapmaya bile gidemiyorum kimse tatil için bile vize bile vermiyor kabul etmiyor çalışmak falan o işler artık olmuyor sadece akraban varsa kabul ediyorlar yoksa hiçbir şekilde gidilmiyor artık yurt dışına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…