Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Kanka seçim sandıkları tekrar tekrar sayiliyormuş CHP'nin fazla oy aldiği yerlerde. Bugün bu iş bitecek CHP kazanacak.
Çünkü 2019 yerel seçimlerinde İstanbul'da 1.5 milyona yakın AKP oyu çalmışlardı. Sonra itiraz edildi itiraz haklı bulundu 2. bir seçim yapılmıştı 26 Haziran 2019'da hatırlarsanız. Bu zaman aralığında da CHP tek yaptığı şeyi yani algı yönetimini iyi yaptı İstanbul halkını kandırıp seçimi kazanmıştı. Yine benzeri bir durum olmasın diye tekrar tekrar sayıyorlar. Tabi forumun yaş ortalaması 13 olduğu için arkadaşlar hatırlamazlar.

Tüm Akpartiye oy verenlere güzelinden bi söverim ardından uçak biletimi keserim. Çünkü orası artık Türkiye değil arabistan olacak.
Gitmeyi düşünen bütün arkadaşlar: Durmayın gidin lütfen bu ülkenin sizin gibi vatan millet hayrına bir şey yapmayacak boş beleş insanlara ihtiyacı yok.

Bol bol nefret kusun dostlarım sadece bununla eğleniyorum.

Son düzenleme:
Kılışlar sesekayı batırdı, camileri ahır yabdı, uzaya çıkmamıza engel oldu, başörtüsü yasağı getirdi, enflasyonu uçurdu, alım gücünü düşürdü... Daha sayim mi kardeş.

hahahaha onu değersiz para biriminle mi yapacaksın ? Sterlin 24 Dolar 19 oldu bilgin olsun Haaa tabii iha siha köprü yol falan evet evet ampül ya. Amip.
Tahmin ediyorum yaşın 13 14 civarında klavye delikanlısı seni sosyal medyadan gördüğün 3 5 şeyle gelmiş ahkam kesiyorsun. Kaç tane siyaset ve devlet ile ilgili kitap okuduğunu sorsam? Neyse sormuyorum cevabı açık ve net sosyal medyanın girdabında boğulmaya devam et. Sil sil yazdığını korkak seni

Ben bir hekim adayı olarak söylüyorum ki gidin arkadaşlar. Varsa imkanınız vallahi de gidin, billahi de gidin.

Bunun vatana hayırsız olmakla da bir alakası yok, emeğinin karşılığını almak istemekle alakası var. Dünyada bu memleket kadar okumuşu değersizleştirip cahili yücelten başka bir toplum yokken affedersiniz de siz enayi misiniz de kalıyorsunuz?

60 yıldır ülke düzelecek ümidiyle bekleye bekleye insanlar ağaç oldular ve bir b#@ da değişmedi. 1960'larda Almanya'ya para kazanmak için gidenlerin kaçı para kazanıp da buraya geri döndü la? Bu saatten sonra saf milliyetçilik neye yarar ki, herkes tabii ki refahını düşünecek.

Kaldı ki refahın göreceli olarak iyi olduğu yıllarda bile insanlar bu ülkeden göç ettiler çünkü cahil cühela bir toplumla uğraşmak istemediler. Bu memlekette 20 milyon TL'lik araban da olsa karşına geri zekalı bir trafik magandası çıktıktan sonra ne işe yarayacak?

"Giderlerse gitsinler, hatta biletlerini biz alıp uğurlayalım." > "Sağlıkta dönüşümü biz yaptık, sağlıkçılar canımız ciğerimiz."

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha her şey bitmedi. İzmir'de yaşıyorum annem babam görevli. Daha oyları teslim edememişler kuyruk çok uzun 2 saat sürer diyor. İzmir böyleyse diğer yerleri siz düşünün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…