İyi de ikisi bir mi? Amerika siyaseti hakkında pek bilgi sahibi değilim ama Trump'ın ekonomiyi iyi yönettiğini biliyorum. Bir de Tayyip Erdoğan'a bak, adam ben ekonomistim diyor ülkenin hali ortada.
Ülkede okuyan nüfus fazla, okuyan oy kullanabilecek nüfus seçimin kaderini rahat değiştirebilir. Ama dediğin gibi eğitim yerleri siyasetten uzak olmalı, ben de karşıyım.
Kış aylarında bir gencin teknolojik ürünlerinin fiyatlardan şikayet etmesi üzerine bununla ilgileneceklerini söylemişti, şimdi o söylediği sözü de hatırlar mı acaba? Hani seçim yaklaşıyor ya, hatırlaması lazım.
Raider GE77 ve 14 Pro Max ile anlaşırız, sonuçta eli boş gelen misafir değildir.
Geyiği bir kenara bırakalım.
Eğitim kurumlarının siyasete bulaşmaması gerekiyor sırf seçim yaklaştığı için, sırf seçim yaklaştığı için hamleler yapıyorlar ya ne diyelim?
Puhahahah üniversitelerinden hiç oy alamıyor ki niye stand açıyor merak ettim. Ne diyecek bize bu sene gidince göreceğiz 2 hafta sonra sence ne diyecekler abi fikrin nedir standı açıp merak ettim fikrini @333365