AK Parti'den 2023 seçiminde ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık girişimi

Bence hiçbir şey değişmeyecek ve önümüzdeki yıllar da sürünmeye devam edeceğiz.

Direkt seçim yapmazlar mı diyorsun?

Yaparlar yahu Neden yapmasınlar, asıl soru kim aday olacak?

Eğitim yerleri siyasetten uzak tutulmalı. İnsanlar üniversiteye eğitim için gidiyor siyaset için değil.

Ülkede okuyan nüfus fazla, okuyan oy kullanabilecek nüfus seçimin kaderini rahat değiştirebilir. Ama dediğin gibi eğitim yerleri siyasetten uzak olmalı, ben de karşıyım.

Raider GE77 ve 14 Pro Max ile anlaşırız, sonuçta eli boş gelen misafir değildir.

Geyiği bir kenara bırakalım.
Eğitim kurumlarının siyasete bulaşmaması gerekiyor sırf seçim yaklaştığı için, sırf seçim yaklaştığı için hamleler yapıyorlar ya ne diyelim?

Kampüse hoş geldin kampanyası yoğunlaşacak, 207 üniversite önünde akp standı açılacak.

Puhahahah üniversitelerinden hiç oy alamıyor ki niye stand açıyor merak ettim. Ne diyecek bize bu sene gidince göreceğiz 2 hafta sonra sence ne diyecekler abi fikrin nedir standı açıp merak ettim fikrini @333365

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası bir fikrim yok da muhtemelen yol yaptık diyecekler. Başka bir şey diyeceklerini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…