AK Parti'den 2023 seçiminde ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık girişimi

Açıkçası bir fikrim yok da muhtemelen yol yaptık diyecekler. Başka bir şey diyeceklerini sanmıyorum.
abi valla direk macbook fiyatı iphone hadi onları geç temel ihtiyaç fiyatları gösterip soracağım ben niye size oy vereyim diye

Mülteciler oy kullanırsa ne olacak?

Kanka 300 bin falan Max şöyle düşün sendebilirsin Z kuşağı %16 yapıyor seçimin toplam yüksek oran var çoğu muhalif bu avantajımız var ve ilk defa oy vreceğiz o bir de halk ekonomodin şikayetçi

@Revanthe bir olay çıktığının haberlerini göreceğiz muhtemelen.

Mülteciler oy kullanırsa ne olacak?
Mutlaka önceki seçimlerdeki gibi ne koparırsak kar deyip, her türlü numarayı yapacaklar. Mesela; yine trafoya kedi girecek, mezarlıklardaki ölüler oy kullanacak, muhtarlar harabeleri 5-10 nüfuslu gösterecek. Dediğiniz gibi işin bir de mülteci boyutu var. Bunlarda numara bitmez.

Şunlar varken bu ülkenin bataklıktan çıkacağını hiç sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ülkede 10 milyon mülteci var seçimlere doğru vatandaşlık vermelerini hızlandırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…