AK Parti'den 2023 seçiminde ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık girişimi

Anca seçim yaklaşırken yaparlar.

Atatürk düşmanı şeriatçı Bayraktar'dan mı bahsediyorsun?

Atatürk'ü sevmemesi yüzünden ülkeye yaptığı katkıları ve fedakarlıkları mı görmeyelim yani? Ben inançlı bir kişiyim mesela birisi benim sevdiğim Allah'ı sevmeyince insanlara karşı yaptığı iyilikleri mi kötülemeliyim veya sen pis birisin mi demeliyim? Bu nasıl zihniyet? Tarihte her iyi işler yapan insanlar kendi ülkesindeki önemli veya önemsiz kişilere illa aşık mı olmalı? Yoksa siz bardağa her zaman boş tarafından mı bakmayı tercih ediyorsunuz? Herkesin bir başkasını sevmemesi için sebebi olabilir bu bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendirdiği tek nokta ülkeye yapılan katkıdır.

Hocam AKP sevmem ama çok doğru söylemişsiniz, bu ülkede taraftar olarak yargılanamayacak tek kişi bayraktar diye düşünüyorum bende, ülkesi için canını ailesini dişine takmış bir kahraman.

Şimdi öncelikle ben eğlence mekanı işletmecisiyim. Müşterilerim, ben, babam dahil bir çok kişiye yıllardır açılmayan dosyalardan ceza - denetleme veya mahkemeye çağırma adına tebliğ geldi. Bir abim denetlemesi varken içeriye alındı aynı şekilde eski bir dosyadan.

Şimdi düşünüyorum ki, büyük ihtimalle KYK faizlerinin silinmesi gibi halkın ve gencin yanında duran bir şeyler yapacaklar, Genel AF söylemi zaten var, EYT söylemi neredeyse garanti duruma geldi.

KYK faizi silerek bir kesim gence hitap ettiler, veya öyle sanıyorlar, genel Af çıkartarak ise bu içeride ki insanlara ve ailelerine hitap edecekler, en azından uzun süre ceza almış olanları yanına alacaklardır. Üstüne işletmelere türlü şeylerden çok fazla ceza verilmeye başlandı, sağlık denetimleri, sigara denetimleri ve maliye denetimleri çoğaldı. Gözümle gördüğüm bir şey bu.

Kesilen cezalar hakkında ve vergi borçları hakkında ise büyük ihtimalle faizler silinerek yapılandırma yapılıp, taksitlendirme ile esnafın da borçlarını ödemesine yardımcı olacaklar, hatta esnaf ve sanatkarlar odası faizsiz krediler sunacak büyük ihtimalle.

Arkadaşlar yıllardır yapılması gereken her şeyi bir kaç aya sığdırarak halkın gönlünü almaya çalışıyorlar, lütfen işinize yarayan her şeyi tabii ki kullanın ancak bunlara kanmayın.

Kurbağa hikayesini bilirsiniz; kurbağanın kazanının altında ki ateşi yavaş yavaş çoğaltarak kurbağanın ne olduğunu anlamadan haşlanmasını sağladılar, şimdi üstüne soğuk su eklemeye çalışıyorlar ancak ateş sönmüyor, sönmeyecek ve bu seçimde aynı şeyler olursa ateşi körükleyeceklerdir.

Ben her şey güllük gülistanlık olacaktır demiyorum ancak bu millet kötünün iyisine de razı olmamalı, yolumuzu açacak birilerine ihtiyacımız var. Lütfen güzel kararlar verin bu kararlar belki gelecekte ki çocuğunuzun kaderini şekillendirecek.

Eve ziyarete gidicekmiş, hahaha
Yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyorum.

Yumurta kapıyı dayandı hesabı.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 101. Madde:

Cumhurbaşkanı, kırk yaşını doldurmuş, yükseköğrenim yapmış, milletvekili seçilme yeterliliğine sahip Türk vatandaşları arasından, doğrudan halk tarafından seçilir. Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.

Anayasa değişmezse aday olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…