AK620 vs LS520

Tamamdır hocam teşekkürler peki Corsair 3000D içerisine sığar mı Duo olduğu için emin değilim o yüzden soruyorum.
170mm desteği var soğutucu da 155mm olsa gerek. Sıkıntı çıkarmaz hayırlı olsun.

AK620'den daha iyi olan bir ürün aldınız. Ufak fark 300RPM daha yavaş çalışarak elde edilen ufak fark. Aldığın mal AK620'den çok daha sessiz ve daha iyi bir soğutucu.

Neyse hocam dediğim gibi ürünü alırsanız pişman olmazsınız. Ayrıca ürünün içinden Thermalright TF7 termal macun çıkıyor, ama maalesef termal macunu yaymak için bir aparat yok.

Ben sıvı soğutucu aldığım zamanlar çok araştırma yapmıştım. Hava soğutucu olarak THERMALRIGHT Peerless Assassin en iyi seçenek diyebilirim. Bu fiyat bandında daha iyisi yok.

Ben aldığım zamanlar TR stoku yoktu ve beklemek istemediğim için uygun fiyatlı denk gelen DeepCool LS520 SE modeline yönelmiştim. Stoku olsa kesinlikle Peerless Assassin alırdım.

Hocam teşekkürler ani karar verdiğim için ister istemez kafam karıştı sırf vakit bulup araştırabilmek için uykumdan ödün veriyorum. Yarın işe gideceğim 14 saat çalışacağım belki de ve sadece 3.5 saatim kaldı o yüzden şimdi yatıyorum. Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim ilk sistemim olduğu için heyecanlıyım biraz ama yardımcı olduğunuz için çok mutluyum iyi günler hepinize.

Hocam fiyatının bu kadar olması normal mi sizce çünkü yukarıdaki arkadaş aynı soğutucuyu attı lakin onda biraz pahalı 2. el olma ihtimali var mıdır acaba?

Sıfırdır. İnventustan 2 kere peerles assasin aldım sorunsuz ulaştırdılar. Birisini kuzenime kurdum ötekisini kendime.

R5 7600 çöpüne para verilmez.

bu ıslemcı bende var stok fanla 80 85 e kadar cikiyor sicaklik, ag400 70 derecelerin asagisina indirir mi bilemem

Arkadaşlar herkese öncelikle teşekkür ederim soğutucu elime ulaştı gerçekten çok şık inventusada bir teşekkür etmeliyim galiba gerçekten çok güzel paketlemişler ayrıca bir şey soracağım kutu üzerinde AM4 yaziyor lakin benim aldığım işlemci AM5 ama internette AM5 desteklediği yazıyor ne yapayım bilemedim.

Dosya Ekleri

• 17018984170481046409871184838759.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…