AK680 alınır mı?

Işık istiyorsan bu olabilir.

Hocam yön tuşlarını çok kullanan birisiyim Adobe programlarını da kullanıyorum.

Blueforce titan red switch nasıl? 1098TL

O zaman bütçene uygun en iyisi aigo olur. Bütçem çıkar ya da Parolapara cashback kullanabilirim dersen rk R65 olabilir. Ödeme yaptıktan sonra 400 TL cashback alıyorsun, 1400 TL'ye gelmiş oluyor. Ya da bu klavyeyi ikinci elden de bulabilirsin senin için uygunsa.

Hocam dediğiniz şeyi cashback olarak kullandığımız zaman banka hesabıma mı geliyor para yoksa o uygulamada mı kalıyor.

Blueforce titan red switch nasıl? 1098TL
Alınabilir, bütçesine göre fena değil ama bu bütçelerdeki mekanik klavyelerin 1-2 sene içinde bazı tuşlarda çift tıklama olması yüksek ihtimal çünkü switchleri çok kaliteli değil. Klavyenin yanında gelen yedek switchlerle bir süre idare edersin ama sonrasında ufak miktarlarda yedek switch alman gerekebilir. Tabi bu alınmayacağını göstermez, bilgilendirmek amaçlı söylüyorum.

Hocam dediğiniz şeyi cashback olarak kullandığımız zaman banka hesabıma mı geliyor para yoksa o uygulamada mı kalıyor.
Uygulamadan geri çekebiliyorsun banka hesabına.

Alınabilir, bütçesine göre fena değil ama bu bütçelerdeki mekanik klavyelerin 1-2 sene içinde bazı tuşlarda çift tıklama olması yüksek ihtimal çünkü switchleri çok kaliteli değil. Klavyenin yanında gelen yedek switchlerle bir süre idare edersin ama sonrasında ufak miktarlarda yedek switch alman gerekebilir. Tabii bu alınmayacağını göstermez, bilgilendirmek amaçlı söylüyorum.

Uygulamadan geri çekebiliyorsun banka hesabına.

Hocam şu ana kadar A101'den pirhana klavye ile idare ediyordum beyaz set dizmeyi düşünüyorum o yüzden klavyeyi ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi olacak benim için.

Alınabilir hocam o zaman, en azından hot swap olduğu için switchlerden biri bozulursa kolayca değiştirebilirsiniz.
Biraz daha araştırıp öyle sipariş vermeyi düşünüyorum belki başka güzel bir model görürüm diye teşekkürler hocam 🙏

Bir tane abimin klavyesi vardı yunzii AL71 aldım 1500TL'ye hiçbir sıkıntısı yok bence iyi aldım.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• EA1EE17A-E823-4B7C-9B5C-13D2EA29321A.jpeg
    EA1EE17A-E823-4B7C-9B5C-13D2EA29321A.jpeg
    263,6 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı