AK680 alınmaya değer mi?

xCrasiAx

Centipat
Yer
İstanbul
AK680 alınır mı? Almayı düşünüyorum her yerde tavsiye etmişler ama gümrüğe takılıyor diye biliyorum.

AK680 alınır mı? Almayı düşünüyorum her yerde tavsiye etmişler ama gümrüğe takılıyor diye biliyorum.

Güzel duruyor alınır mı? Konusu biraz goreceli 1 ay sonra Aula F75 veya turevi gibi bir alternatifi gelir klavyesini yenilemek isteyen bakar gümrükte takılabilecek bir ürüne zaten Temu onay vermiyor. Vergi dahil 30 euro muhabeti yasalaştımı onu bilmediğim için bir şey soyleyemem.

Zamanında bunu almıştım 1.5 yıl oldu 500TL civarı bir fiyatı vardı tek eksi yönü RGB değil RGB çok önemliyse senin için başka modelleride var.

AK680'i sormuştum ama alınır mı diye bunu sormamıştım.

Yurt dışından klavye almak çok mantıklı değil ayrıyeten 30 euroyu vergiler dahilinde aşacaktır. Ve gümrükte kalabilir belki Türkiye'deki modellere bakın.

Yurt dışından klavye almak çok mantıklı değil ayrıyeten 30 euroyu vergiler dahilinde aşacaktır. Ve gümrükte kalabilir belki Türkiye'deki modellere bakın.

Yurt dışından klavye almak çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…