AK820 MAX HE vs MCHOSE Jet75

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi? Tasarım önemli benim için ve AK820 Max tam istediğim bir tasarıma sahip, topografik desen, üstte değil alta kazınmış harfler ve multimedya kontrolcüsü. Öte yandan Jet75 de güzel fakat multimedyası yok. Mouse'um da MCHOSE M7 Ultra modeli, alırsam ekosistem olacak fakat Ak820'nin tasarımı çok hoşuma gitti, sizce hangisi?

JET75 sorunlu bir model.

Ben bu bütçede F87 Pro'dan şaşılmamasını düşünüyorum. Hem Türkçe klavye. Bütçe nedir?
3.5 - 4k arası ama ne kadar uygun o kadar iyi tabii. Sonuçta bir defa alacağım ve yıllarca kullanacağım için iyi olmasını isterim. %75 olmasını istiyorum çünkü alanım dar.
20260225_223645.jpg

Mevcut klavye alanımı mahvediyor. (Corsair K55 Rgb Pro)

Sizce hangisi? Tasarım önemli benim için ve AK820 Max tam istediğim bir tasarıma sahip, topografik desen, üstte değil alta kazınmış harfler ve multimedya kontrolcüsü. Öte yandan jet75 de güzel fakat multimedyası yok. Farem de MCHOSE M7 Ultra modeli, alırsam ekosistem olacak fakat AK820'nin tasarımı çok hoşuma gitti, sizce hangisi?

Aula F87 Pro da düşünebilirsiniz bende yeni aldım memnunum çok önerilen bir klavye zaten. Edit: Bütçesi biraz yüksekmiş Aula F87 Pro'dan iyi önerilerde verilebilir.

3.5 - 4K arası ama ne kadar uygun o kadar iyi tabii. Sonuçta bir defa alacağım ve yıllarca kullanacağım için iyi olmasını isterim. %75 olmasını istiyorum çünkü alanım dar.Eki Görüntüle 2668555

Mevcut klavye alanımı mahvediyor. (Corsair K55 RGB Pro)

Bunları önerebilirim.

Beyaz klavye tercihim, malum setup da beyaz. Mümkünse Gaming gen tr'den önerebilir misiniz? Evime çok yakın elden alabilirim.

Beyaz klavye tercihim, malum setup da beyaz. Mümkünse Gaming gen tr'den önerebilir misiniz? Evime çok yakın elden alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı