AK820 Pro alınır mı?

Erenberkk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, güncel olarak Redragon K617 Fizz kullanıyorum. Ekranlı klavye modelleri çok dikkatimi çekti ve AK820 Pro hoşuma gitti. Sizce nasıl? Önerecek olsanız başka model önerir miydiniz?

Elimde 3-5 pinli 130 tane farklı switch bulunuyor bunları takabiliyor muyum?
Ve OEM profil tuş takımı mevcut ekstradan bunları da takabilir miyim?

Bütçem 3K.

Switch takılma konusunu bilmiyorum. SS Apex3TKL'den bu klavyeyi geçiş yaptım bayağı bir sure önce, klavye mükemmel şu ana kadar sorununu görmedim öneririm.

Switch takılma konusunu bilmiyorum. SS Apex3TKL'den bu klavyeyi geçiş yaptım bayağı bir sure önce, klavye mükemmel şu ana kadar sorununu görmedim öneririm.

Hocam kendi üstünde gelen keycapler sanırım lazer kesim değil gece görünmüyormuş doğru mudur?

Keycap ve switch swap yapabilirsiniz. Elinizdeki switchler kaliteli değilse swaplamanizi önermem. AK820 güzel modeldir almamak icin hiçbir sebep yok.

Hocam kendi üstünde gelen keycapler sanırım lazer kesim değil gece görünmüyormuş doğru mudur?

Isik harfin icinden geçmiyor. Eksikligini hissedeceginizi sanmiyorum.

Ayrica bütçe kısmak isterseniz sari sitede Aula F75 bakabilirsiniz. Yalniz uzun vadede 2.4GHz ile ilgili sorun yaşayanlar mevcut.

Keycap ve switch swap yapabilirsiniz. Elinizdeki switchler kaliteli değilse swaplamanizi önermem. AK820 güzel modeldir almamak icin hiçbir sebep yok.

Isik harfin icinden geçmiyor. Eksikligini hissedeceginizi sanmiyorum.

Elimde ki switchleri Temu'dan almıştım K617'i modlamak için aşağıya linklerini bırakıyorum.

switch 1
switch 2
switch 3

Akko'nun switchleri bariz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yine de deneyip hosunuza giderse öyle kullanırsınız.

Teşekkür ederim hocam yarın alacağım klavyeyi. Rapid trigger olayı için farklı klavye almaya değer mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…