AK820 Pro vs Aula F75 vs RK M75

Meguminn

Hectopat
Ben daha çok oyun oynuyorum ve ses konusu öyle çok da önemli değil. Switchleri ve stabilizerleri kaliteli olduğu zaman zaten kulağa hoş gelen bir ses olacağını düşünüyorum. Fiyatları arasında fark var tabii ki de fakat kısaca 820p 1935₺, F75 2257₺, M75 ise switche göre oynuyor bayağı ama 2500-2700₺ civarı. Sizce hangisi daha iyidir? İnternette baktığımda F75 ile arasında çok fiyat farkı yoksa F75 daha iyi diyorlar. Fakat hipyo tech 24 saat önce video atış ve F75 yerine M75 önermiş. O da fiyat olarak daha yüksek. Önceliğim F/P bakımından en ideali, oyun olarak da üzmeyecek bir şey.

M75 ile 820Pro'nun kasaları sanırım aynı. Görünüş olarak RK daha çok hoşuma gitti. Switch olarak fazla bir bilgi verilmemiş RK için fakat seçenekler çok. Fikrimi değiştirdim F75'in bu hali çok hoşuma gitti. F75'in switchlerini de daha önce duymadım ama bu fiyata kalitesiz switch vereceklerini sanmıyorum. Hepsi de birbirinden iyi markalar.

Linkten gözükmemiş :

Aliexpress'ten almak istiyorum direkt vergi dergi ödemeyeyim diye. Oradan linki varsa rica etsem atar mısınız? Bir de neden bunu önerdiğinizi açıklar mısın biraz?

Gecikme değerleri de önemli. F75 kablolu 7ms, ak820 pro 4ms gecikme değerine sahip, M75'in gecikme değerini şu anlık bulamadım. Switchler gerekirse sonra da değişilir uzun vadeli kullanım için. Ses profili öyle çok çok önemli değil daha çok oyun konusu ve ömrü önemli.

Aliexpress'ten almak istiyorum direkt vergi dergi ödemeyeyim diye. Oradan linki varsa rica etsem atar mısınız? Bir de neden bunu önerdiğinizi açıklar mısın biraz?
akko olması bence başlı başına bir sebep. fakat asıl özellikleri dayanıklı olması, switchleri değiştirme imkanı, büyük enter vs. Akko 5075B artı klavye siyah ve altın ISO-DE Hot Swap RGB mekanik oyun klavyesi 2.4GHz kablosuz/USB tip-c/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7

Aliexpress üzerinden gönderim yok yazıyor. Diğer türlü kendi sitesinden alsam 2800₺ + vergi çıkar. Akko'nun bu markalara göre daha bilinir ve başarılı olduğunu biliyorum lakin 3k üzeri bir fiyat çıkıyor bu klavyede. Bu 4k'ya geliyor vergiler ile.

Hocam bir de whatgeek'de düşük vergi çıkartma olayı varmış. Aynı şey Akko'da da varsa veya bu klavye öyle bir sitede satılıyorsa alabilirim. 2.8k civarına kadar çıkabilirim.

Son düzenleme:

Whatgeek en son durdurmuştu Türkiye'ye gönderimlerini hala öyle mi bilemiyorum.

Whatgeek en son durdurmuştu Türkiye'ye gönderimlerini hala öyle mi bilemiyorum.
Onu düzelttiler galiba öyle görmüştüm sanki forumda. Eğer Akko'da vergi çıkmazsa 2.8k civarına geliyor kargo da 10$. Ak820 pro 4ms F75 7ms diğerleri hakkında da bir bilgim yok. Fakat aktifleşme olarak da M75 daha iyi sanki gibi duruyor ya da en azından öyle söylediler bana. Ama diğer hocam da 5070B Plus önerdi. Çok kafam karıştı iyice

Düzenleme: Zuoya x86 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…