AK820 Pro vs Aula F75

amd3461

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu 2 klavye arasında kaldım. En iyisi sizce hangisidir sipariş geçeceğim?

Hocam Ak820 Pro hakkında bilgim yok en baştan söyleyeyim, fakat Aula F75 alacak isen ben öneriyorum. Şuan kullanıyorum yaklaşık 1.5 ay oldu, şarj konusunda aldığımda fulledim günlük 10 saat kullanıyorum yaklaşık ve halen şarjı %90a düşmedi(ışıkları nadiren açıyorum, kapalı kullanıyorum). Tuş basım hissiyatları tok ve hoş hissettiriyor, hotswap olması büyük bir artı ve fiyatı gerçekten çok iyi. Şuanda sahibindende 1500-2000 arasına bulabilirsiniz 0 kutulu olanlarını.

Katılıyorum benim de AK820 Pro hakkında bilgim yok ama F75'in o tuş hissiyatı sesi çok memnun ediyor geldiğinden beri 1 kez fulledim günde 15 saat baktığım bile oldu ama daha bitmedi çok güzel ben memnunum bence F75 tercih edin

Üstünden aylar geçti beyler 2 klavyeyi de aldım hatta ak820 max'de aldım sattım falan teşekkür ederim şuan aula var

Üstünden aylar geçti beyler 2 klavyeyi de aldım hatta ak820 max'de aldım sattım falan teşekkür ederim şuan aula var
Sence hangisi daha güzel dostum? F75 i tutuyorsan sanırım o seni daha çok memun etti.

f75 çok daha iyi hocam
Sağ olun hocam. Beyaz F75 vardı 2000 tl ye de siyahını aldım çünkü siyah setup istiyorum. 2 klavyenin boardunu değiştirip siyah south face keycap alıp black mamba bir f75 dizicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…