AK820 Pro vs HE75 tri

Muhammedalialgn

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
3000 lira civarına mekanik klavye bakıyorum. Önceliğim hız değil. Yazım hissi, ses, rahatlık gibi kavramlar daha önemli. AK820 Pro ve HE75 tri arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

3000 lira civarına mekanik klavye bakıyorum. Önceliğim hız değil. Yazım hissi, ses, rahatlık gibi kavramlar daha önemli. AK820 Pro ve HE75 tri arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
ikisi de güzel ürün, beğendiğini al. Ak820 alacaksan gift switch öneririm.

sağ olun, teşekkür ederim. Ak820 pronun tek artısı amoled ekranı olması gibi gözüküyor. Ama o da kablo ile bağlamadığın sürece çalışmıyormuş. O yüzden pek anlamı yok gibi geldi.
Kablosuz da çalışıyor ama fazla şarj yer. O senin dediğin GIF yükleme olayıdır. GIF yüklerken kablo takman gerekiyor, onun harici kablosuzda da ekran çalışır ama dediğim gibi çok şarj yer. Ayrıca Amoled ekran işi yalan gibi geldi :D
Arkadaşımda var aynı klavye hiç amoled gibi durmuyor, düz lcd ekrandır muhtemelen.

Kablosuz da çalışıyor ama fazla şarj yer. O senin dediğin GIF yükleme olayıdır. GIF yüklerken kablo takman gerekiyor, onun harici kablosuzda da ekran çalışır ama dediğim gibi çok şarj yer. Ayrıca AMOLED ekran işi yalan gibi geldi :D
Arkadaşımda var aynı klavye hiç AMOLED gibi durmuyor, düz LCD ekrandır muhtemelen.

HE75 tri bir adım daha yakın gibi geliyor. Teşekkür ederim bilgiler için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı