Akademik Kullanım İçin 6000 TL'ye Notebook Önerisi

batuyildiz

Hectopat
Yer
Bolu
Daha fazla  
Dostlar merhaba, öğretmenim ve Online dersler için bir notebook almak istiyorum.
Pek oyun oynamayacağım Office programlarını kullanacağım çoğunlukla. Ben araştırmalarım sonunda üç laptop seçtim ve hangisini almam gerektiğini size sormak istedim. Başka önerilere de açığım tabii ki ancak HP, Casper gibi markalar düşünmüyorum açıkcası. Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :)
(bütçem 5000-6000 ₺ arasında.)

1. HUAWEI MateBook D14 | HUAWEI Mağazası TÜRKİYE

2. Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB SSD Fiyatı

3. Lenovo İdeapad 3 İ5-1035G1 8Gb 512Gb Ssd 14" Notebook 81WD00FGTX Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
2 numaralı seçeneğiniz ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak ve gerekli durumlarda performans konusunda da üzmeyecektir.

Edit: Ürünün TN panel olduğunu fark etmemişim. Dizüstülerde IPS ekran oldukça önemli, bunu göz önünde bulundurun bence.

Son düzenleme:
512 ssd 4500u var hocam o sisteme bakılmaz bile bu varken

512 SSD 4500U var hocam o sisteme bakılmaz bile bu varken

Diğer daha ince ve şık. Çerçeveleri de ince işlemci farkı onu etkilemeyecektir akademik kullanımda o kadar fazla. Ayırca IPS ekran varken neden TN panel alsın ki gamer mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı