Dostlar merhaba, öğretmenim ve Online dersler için bir notebook almak istiyorum.
Pek oyun oynamayacağım Office programlarını kullanacağım çoğunlukla. Ben araştırmalarım sonunda üç laptop seçtim ve hangisini almam gerektiğini size sormak istedim. Başka önerilere de açığım tabii ki ancak HP, Casper gibi markalar düşünmüyorum açıkcası. Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
(bütçem 5000-6000 ₺ arasında.)
Hocam bence Lenovo daha iyi secim olacaktir 4.nesil Ryzen APU'lar gercekten cok az isiniyor ve cok gucluler. Bence bir de internettwn Webcam performanslaeina bakin.
Huawei Matebook D 15 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Huawei Matebook D 15 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Diğer daha ince ve şık. Çerçeveleri de ince işlemci farkı onu etkilemeyecektir akademik kullanımda o kadar fazla. Ayırca IPS ekran varken neden TN panel alsın ki gamer mı?