Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.463 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 23 Eylül 2021 #11 Sitenin güvenilecek veya güvenilmeyecek bir yanı yok ki. Sana ürün fiyatı bu diyor. Şu tarihte de güncelledim diyor. Girersin dediği siteye. Fiyat farklıysa Akakçe'den bir sonraki düşük fiyata bakarsın.
Sitenin güvenilecek veya güvenilmeyecek bir yanı yok ki. Sana ürün fiyatı bu diyor. Şu tarihte de güncelledim diyor. Girersin dediği siteye. Fiyat farklıysa Akakçe'den bir sonraki düşük fiyata bakarsın.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 23 Eylül 2021 #12 Akakçe kendi ürünlerini satmıyor diye biliyorum sadece fiyatlarını gösteriyor ürünlerin.
Ozanakgun26 Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 144 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #13 Akakçe gayet güvenlidir bu arada site üzerinden alışveriş yapılıyor arkadaşlar. Bazı satıcıların ürünlerini Akakçe üzerinden sipariş geçebilirsiniz.
Akakçe gayet güvenlidir bu arada site üzerinden alışveriş yapılıyor arkadaşlar. Bazı satıcıların ürünlerini Akakçe üzerinden sipariş geçebilirsiniz.