Akakçe'de sürekli robot testi çıkıyor

ryzen 3600

Picopat
Daha fazla  
Sayfada iki tıklama yapıyorum ve karşıma bot challenge geliyor. Sizde de böyle mi? Bu lanet şeyi aşmanın yolu yok mu?

Sayfada iki tıklama yapıyorum ve karşıma bot challenge geliyor. Sizde de böyle mi? Bu lanet şeyi aşmanın yolu yok mu?

Eki Görüntüle 2613269

Arka sayfada birden fazla Akakçe sayfası açık mı? VPN veya GoodbyeDPI benzeri uygulamalar açıksa kapatın. Gizli sekmede deneyin o da olmadı modeme reste atın hocam.

Eki Görüntüle 2613269
Bende de öyle. VPN ve GoodbyeDPI kapalı yüklü bile değil.

Modeme reset attım olmadı. Gizli sekme de aynı.

Mobil uygulamadan dene o zaman olmuyor.

Arka sayfada birden fazla Akakçe sayfası açık mı? VPN veya GoodbyeDPI benzeri uygulamalar açıksa kapatın. Gizli sekmede deneyin o da olmadı modeme reste atın hocam.
Hiçbiri de yok hocam.

Bende de öyle. VPN ve GoodbyeDPI kapalı yüklü bile değil.

Modeme reset attım olmadı. Gizli sekme de aynı.

Mobil uygulamadan dene o zaman olmuyor.
Son zamanlarda oluyor normal gibi duruyor beni de sinir ediyor sunucular çöktüğünden beri böyle.
Sitede bir problem var o zaman. DDOS korumasını agresif ayarlamışlar.

Siteye saldırı yapılıyorsa normal olabilir bu durum. Bir ara bu forumda da aynı durum yaşanıyordu.
Uzun bir süredir var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…