Akakçe'deki satıcı güvenilir mi?

Ahura Mazda

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, normalde bu monitör hiçbir yerde 2000 TL'nin altına bir yerde yok ama Akakçe'deki bu satıcı 1700 TL'ye satıyor. Sorum buradaki satıcını puanı çok düşük ve kutusu açılıp katılmış şekilde yoluyorlar. 2.el olmasından korkuyorum böyle bir ihtimal var mı?

Açıklama kısmında yazan şey:
Kutu tanıtım amaçlı açılıp kapatılmıştır.
Orjinal garantili faturalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, normalde bu monitör hiçbir yerde 2000 TL'nin altına bir yerde yok ama Akakçe'deki bu satıcı 1700 TL'ye satıyor. Sorum buradaki satıcını puanı çok düşük ve kutusu açılıp katılmış şekilde yoluyorlar. 2.el olmasından korkuyorum böyle bir ihtimal var mı?

Orijinal garantili faturalıdır.

Puanlarında hız bayağı düşük riske girer misiniz size bağlı. Yorumlarda KF işlemcimde ekran kartı gerekiyormuş ve işlemcinin kutusunu açtım iade etmediler gibi yorumları gördum yorumları dikkate almayın.

Ürün teşhir ürünü, önermiyorum.

1607535095271.png

Orijinal garantili faturalıdır.

Osmanlı bilgisayar in kurulusu Kanuni Sultan Süleyman'a dayanıyor, güvenilirdir(!)
Ürün teşhir ürünü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı