Akakçe'deki sitelerin hepsi güvenilir mi?

Sarp Ucer

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım Akakçe'den ekran kartı alacaktı ama fiyatların biraz garip olduğunu düşündüm.

Amazon'daki satıcılar yurt dışından getiriyorlarmış ama güvenemedik.

Bir arkadaşım Akakçe'den ekran kartı alacaktı ama fiyatların biraz garip olduğunu düşündüm.

Eki Görüntüle 1862999

Amazon'daki satıcılar yurt dışından getiriyorlarmış ama güvenemedik.
Akakce sitelerdeki verilerden en uygun ilanları sunuyor. N11 vs. güvenilir sitedir ama bazı ürünlerin sahtesinin satıldığı bir gerçeklik var.

Site değil satıcılar önemli. Amazon kendisi satıyorsa piyasadaki en güvenilir yer orasıdır. Aynı şekilde Hepsiburada da kendi satıyorsa güvenilir.

Dandik satıcılar denk gelebiliyor. Sahte ürün yollayanlar, yenilenmiş yolayanlar...

Güvenilir Amazon N11 Hepsiburada satıcayada bağlı üstteki 2'si çok bilinmiyor.

Amazon'a güvenmemek büyük ayıp olur, eBay'e güvenmemenizi söyleyebilirim orada normal bir vatandaş da satış yapıyor. Amazon köklü ve güvenilir bir şirket, bir kaç kez sipariş ettim ürünün gelmesi 3 günü bulmuyor Adana'da olmama rağmen ve kutularında ufak bir çizilme dahi yok. Müşteri hizmetleri açısından da kötü bir yorum almadım.

O paraya alınacak bir kart değil, 2048SP diye geçen kart onlar. 570'den biraz daha güçlü ama 580 değil ve 2. eller.

2. elde temiz RX 5700 referans veya RX 5600 XT'nin üst modellerinden birini alabilirsiniz o paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…