Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 20 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar seçtiğim donanım parçalarını Akakçe'den en ucuzunu farklı farklı satıcılardan almayı planlıyorum ama kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum, bir sorun olur mu?
Arkadaşlar seçtiğim donanım parçalarını Akakçe'den en ucuzunu farklı farklı satıcılardan almayı planlıyorum ama kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum, bir sorun olur mu?
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #2 Technopat'ın herhangi bir sistem toplama videosuna gir sistem kendini toplar zaten
Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 20 Temmuz 2020 #3 Silinen üye dedi: Technopat'ın herhangi bir sistem toplama videosuna gir sistem kendini toplar zaten Genişletmek için tıkla... Hiç deneyimlemedim karmaşık geliyor sıkıntı olmaz değil mi izleyerek yapsam.
Silinen üye dedi: Technopat'ın herhangi bir sistem toplama videosuna gir sistem kendini toplar zaten Genişletmek için tıkla... Hiç deneyimlemedim karmaşık geliyor sıkıntı olmaz değil mi izleyerek yapsam.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #4 Tahi_π dedi: Hiç deneyimlemedim karmaşık geliyor sıkıntı olmaz değil mi izleyerek yapsam. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece parçalara biraz nazik ol
Tahi_π dedi: Hiç deneyimlemedim karmaşık geliyor sıkıntı olmaz değil mi izleyerek yapsam. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece parçalara biraz nazik ol
Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 20 Temmuz 2020 #5 Silinen üye dedi: Hayır. Sadece parçalara biraz nazik ol Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #6 2 tane farklı videoyu baştan sonra 1 kere izle. Sonra sistemi toplarken de durdura durdura izlersin.
Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 20 Temmuz 2020 #7 Elektrikci_Hasan dedi: 2 Tane farklı videoyu baştan sonra 1 kere izle. Sonra sistemi toplarken de durdura durdura izlersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyle yaparım.
Elektrikci_Hasan dedi: 2 Tane farklı videoyu baştan sonra 1 kere izle. Sonra sistemi toplarken de durdura durdura izlersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyle yaparım.