Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #1 Merhaba, Akakçe'den bir anakart ve ekran kartı alacağım yalnız kaliteli olduğunu bilmiyorum, 2. el mi yoksa sıfırdan mı veriyorlar?
Merhaba, Akakçe'den bir anakart ve ekran kartı alacağım yalnız kaliteli olduğunu bilmiyorum, 2. el mi yoksa sıfırdan mı veriyorlar?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 12 Aralık 2020 #2 Akakçe ürün satmaz, ürünlerin fiyatlarını karşılaştırarak bir liste çıkartır.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 12 Aralık 2020 #3 Yamete Kudasai dedi: Akakçe ürün satmaz, ürünlerin fiyatlarını karşılaştırarak bir liste çıkartır. Genişletmek için tıkla... Hayır aracılık da yapıyor. Amd Ryzen 5 3600x 3.8ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (95 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Amd Ryzen 5 3600x 3.8ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (95 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Yamete Kudasai dedi: Akakçe ürün satmaz, ürünlerin fiyatlarını karşılaştırarak bir liste çıkartır. Genişletmek için tıkla... Hayır aracılık da yapıyor. Amd Ryzen 5 3600x 3.8ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (95 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Amd Ryzen 5 3600x 3.8ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (95 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
K kozmix Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #4 Anil Alkan dedi: Merhaba, Akakçe'den bir anakart ve ekran kartı alacağım yalnız kaliteli olduğunu bilmiyorum, 2. el mi yoksa sıfırdan mı veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Akakçe bir aracı. Satıcılar genel olarak güvenilir. Herhangi bir sıkıntı olursa iade edersin zaten.
Anil Alkan dedi: Merhaba, Akakçe'den bir anakart ve ekran kartı alacağım yalnız kaliteli olduğunu bilmiyorum, 2. el mi yoksa sıfırdan mı veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Akakçe bir aracı. Satıcılar genel olarak güvenilir. Herhangi bir sıkıntı olursa iade edersin zaten.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Aralık 2020 #5 Ürün kalitesini markası belirler. Akakçe sadece aracı, yani gidip Rampage falan alırsan Akakçe'nin suçu olmaz. Sadece ucuz ürünleri gösterir.
Ürün kalitesini markası belirler. Akakçe sadece aracı, yani gidip Rampage falan alırsan Akakçe'nin suçu olmaz. Sadece ucuz ürünleri gösterir.