V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 26 Ağustos 2020 #21 Rumble ve Katarina oyna.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #22 vermillionp2 dedi: Rumble ve katarina oyna. Genişletmek için tıkla... Katarinayı çoktan satın aldım ama o karakterin mantığını hala çöze bilmiş değilim.
vermillionp2 dedi: Rumble ve katarina oyna. Genişletmek için tıkla... Katarinayı çoktan satın aldım ama o karakterin mantığını hala çöze bilmiş değilim.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 26 Ağustos 2020 #23 @Trieetz hızlı oynaman gerekiyor karakteri bir kişiyi kesince yetenekleri sıfırlandığı için biraz karışık. Temel mantığı bıçaklara atlamak aslında 3-4 kez normal maçlarda oynarsan mantığını çözüyorsun. Geri düşsen bile roam atarak oyuna dönebiliyor.
@Trieetz hızlı oynaman gerekiyor karakteri bir kişiyi kesince yetenekleri sıfırlandığı için biraz karışık. Temel mantığı bıçaklara atlamak aslında 3-4 kez normal maçlarda oynarsan mantığını çözüyorsun. Geri düşsen bile roam atarak oyuna dönebiliyor.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #24 Rumble, Katarina ve akali arasında kararsız kaldım şimdide . Lütfen bilen arkadaşlar öneride bulunsun hangisi ?
Rumble, Katarina ve akali arasında kararsız kaldım şimdide . Lütfen bilen arkadaşlar öneride bulunsun hangisi ?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 26 Ağustos 2020 #25 Trieetz dedi: Rumble, Katarina ve akali arasında kararsız kaldım şimdide . Lütfen bilen arkadaşlar öneride bulunsun hangisi ? Genişletmek için tıkla... Kendin oynayıp denemen lazım.
Trieetz dedi: Rumble, Katarina ve akali arasında kararsız kaldım şimdide . Lütfen bilen arkadaşlar öneride bulunsun hangisi ? Genişletmek için tıkla... Kendin oynayıp denemen lazım.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 26 Ağustos 2020 #26 Rumble ya da akali almam gerek ama mavi öz sadece birini almama yetiyor ikisinden birin almalıyım hangisini önerirsiniz?
Rumble ya da akali almam gerek ama mavi öz sadece birini almama yetiyor ikisinden birin almalıyım hangisini önerirsiniz?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 26 Ağustos 2020 #27 Trieetz dedi: Rumble ya da akali almam gerek ama mavi öz sadece birini almama yetiyor ikisinden birin almalıyım hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Oynanış videolarına bak ya da haftalık rotasyona gelince dene.
Trieetz dedi: Rumble ya da akali almam gerek ama mavi öz sadece birini almama yetiyor ikisinden birin almalıyım hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Oynanış videolarına bak ya da haftalık rotasyona gelince dene.
Doge Coin Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 274 Yer Endor 26 Ağustos 2020 #28 Altda veigar oynuyorum premle baya iyi veigar bence.