Yiğitcan_35 Hectopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #1 Dostlar termal macun alacağım fakat emin olamadım. Hangisini önerirsiniz ? İşlemci 105 TDP güç değerine sahip. Önerilerinizi bekliyorum. Akasa 455 g Arctic Mx -4 Arctic Mx- 2 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2018
Dostlar termal macun alacağım fakat emin olamadım. Hangisini önerirsiniz ? İşlemci 105 TDP güç değerine sahip. Önerilerinizi bekliyorum. Akasa 455 g Arctic Mx -4 Arctic Mx- 2
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 17 Şubat 2018 #2 Üç ürün arasında en performanslısı Arctic MX-4. Fiyat performans olarak çok iyi üründür. Teknik özellik ve performans olarak Thermal Grizzly Kryonaut rakipsizdir. Thermal Grizzly Kryonaut - Cooling Accessory - Nanokatalog
Üç ürün arasında en performanslısı Arctic MX-4. Fiyat performans olarak çok iyi üründür. Teknik özellik ve performans olarak Thermal Grizzly Kryonaut rakipsizdir. Thermal Grizzly Kryonaut - Cooling Accessory - Nanokatalog