WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Akasa marka Riser kablosu alınır mı? Kullanan birisi var ise ürünün nasıl olduğunu açıklayabilir mi? Açıkçası çoğu Riser kablosu ile ilgili kötü yorum okudum ancak bunla ilgili bulamadım.
Merhaba. Akasa marka Riser kablosu alınır mı? Kullanan birisi var ise ürünün nasıl olduğunu açıklayabilir mi? Açıkçası çoğu Riser kablosu ile ilgili kötü yorum okudum ancak bunla ilgili bulamadım.
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 WhyMeBro dedi: Merhaba. Akasa marka riser kablosu alınır mı? Kullanan birisi var ise ürünün nasıl olduğunu açıklayabilir mi? Açıkçası çoğu riser kablosu ile ilgili kötü yorum okudum ancak bununla ilgili bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mining için mi? Kullanıcaksanız.
WhyMeBro dedi: Merhaba. Akasa marka riser kablosu alınır mı? Kullanan birisi var ise ürünün nasıl olduğunu açıklayabilir mi? Açıkçası çoğu riser kablosu ile ilgili kötü yorum okudum ancak bununla ilgili bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mining için mi? Kullanıcaksanız.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 Enes Torun dedi: Mining için mi? Kullanıcaksanız. Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Ekran kartını dik takacağım.
Enes Torun dedi: Mining için mi? Kullanıcaksanız. Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Ekran kartını dik takacağım.
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #4 WhyMeBro dedi: Yok hayır. Ekran kartını dik takacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz inceledim biraz tuzlu fiyatı. YouTube'da bir video görmüştüm adam ekran kartını takmak için riser kablosu kullanıyordu ama markası neydi hatırlamıyorum istersen bulabilirim.
WhyMeBro dedi: Yok hayır. Ekran kartını dik takacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz inceledim biraz tuzlu fiyatı. YouTube'da bir video görmüştüm adam ekran kartını takmak için riser kablosu kullanıyordu ama markası neydi hatırlamıyorum istersen bulabilirim.