Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynısı Sinerji'de de bulunmakta ve 3-4 gün önce gelmiş.
Edit : Yine de bu haberi paylaştığın için teşekkürler. Belki akasa'nın soğutma çözümlerini sevenler bu modellere de yönelebilirler.
Akasa soğutucularını beğeniyorum. İşlemci soğutucu olarak akasa Venom Atto modelini kullanıyorum, memnunum. Tam devirde kullanıyorum, iyi soğutuyor. Hiç bir ses duymadığımıda belirmek isterim.
Corsair dahil bu fiyattaki çoğu bilindik marka soğutucuların üzerinde gelen fanlar genelde iyi olmuyor. Bundaki fanlar rüştünü yıllar evvel ispatlamış ve halen rağbet gören viper fanlar olduğu için radyatöre ekstradan fan almaya gerek yok kendi fanları zaten kaliteli.