S Silinen üye 294212 Ziyaretçi 3 Mart 2020 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0.44'te anakartın üzerinde adreslenebilir port varsa diyor. D_LED olanlar MSI'da JRGB diye geçiyor bunların olayı RGB led şeritler için diye biliyorum. Bende kontrolcü var yine Akasa'nında kontrolcüleri satılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0.44'te anakartın üzerinde adreslenebilir port varsa diyor. D_LED olanlar MSI'da JRGB diye geçiyor bunların olayı RGB led şeritler için diye biliyorum. Bende kontrolcü var yine Akasa'nında kontrolcüleri satılıyor.
DIABLO36 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 890 Çözümler 2 3 Mart 2020 #12 Açıkçası ben D_LED1 ve LED2'nin ARGB portu olduğunu biliyorum. Çünkü fotoğraftaki ile birebir aynı.