1 108971 Kilopat Katılım 26 Nisan 2016 Mesajlar 934 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #21 Recaizade Mahmut Efendi dedi: @108971 Ben satıyorum, custom sıvı soğutmaya geçeceğim. Yeni bir konu açıp beni etiketleyin orada konuşalım. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı olacak kimse kusura bakmasın, özür dilerim ancak bizimkiler 2. el dediğim andan itibaren benim kafamı delik deşik ettiler Kusura bakmayın, her ne kadar istesem de alamayacağım.
Recaizade Mahmut Efendi dedi: @108971 Ben satıyorum, custom sıvı soğutmaya geçeceğim. Yeni bir konu açıp beni etiketleyin orada konuşalım. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı olacak kimse kusura bakmasın, özür dilerim ancak bizimkiler 2. el dediğim andan itibaren benim kafamı delik deşik ettiler Kusura bakmayın, her ne kadar istesem de alamayacağım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2017 #22 İkisi de üzmez, tercih senin.