Akasa Viper kasa fanı

Albaydearreis

Hectopat
Yer
Oxford University
Daha fazla  
Meslek
Atom Mühendisi
Selam arkadaşlar. Kasamın önündeki 2 fanın yanlış bağlantı sonucu motorunu yaktım.
Bu fandan 2 adet almayı planlıyorum.

www.teknobiyotik.com

Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) | Teknobiyotik
Akasa Viper hayallerin ötesinde bir fan Akasa'nın geliştirdiği s-Flow formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61..

www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com
Kasam MSI Mag Forge 100M (öne 2 adet 140mm fan desteği var)

www.msi.com

MAG FORGE 100M | Gaming Case | The Most Innovative, Sophisticated and Customizable Gaming Chassis
The Mag Forge 100M is a powerful mid-Tower Gaming chassis made for a fancy RGB Showcase. Tool-less tempered glasses designed for a Very easy upgradability & show your Gaming style.

www.msi.com

www.msi.com
Fakat aklıma takılan sorular var.
1- Bu çoklayıcı ile bu fanlar uyumlu mudur?

www.gittigidiyor.com

10 Port Fan Power Switch Çoklayıcı PWM 4337p Çoğaltıcı Molex Hub Splitter 4 pin Switch 10Port 3 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
10 port fan Power Switch çoklayıcı PWM 4337P çoğaltıcı Molex Hub splitter 4 pin Switch 10port 3 en uygun fiyatı Gittigidiyor'da! 10 port fan Power Switch çoklayıcı PWM 4337P çoğaltıcı Molex Hub splitter 4 pin Switch 10port 3 incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için...

www.gittigidiyor.com

www.gittigidiyor.com

2- Bu çoklayıcı nasıl kullanılır? Nasıl çalışır? (Detaylıca anlatır mısınız)

3- Bu çoklayıcı Anakart'ın SYS fan yazan yere mi takılıyor?

4- Bu çoklayıcı ile bağladığım fanlara sistem hız kontrolü yapıyor mu?

5- çoklayıcının bir ucu güç kaynağından gelen Molex ile mi bağlanıyor? (Benim güç kaynağımla takıp kullanabilir miyim)

6-Bu çoklayıcı kasaya nasıl montajlanıyor?

Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı