Akasa Viper vs MSI Torx

Markaya göre seçim yaparsak işimiz zor. Akasa hava akışı konusunda biraz daha önde diye biliyorum. Eğer sizi görüntüsü rahatsız etmiyorsa Akasa alın yoksa MSI alın. Açıkcası beni rahatsız ederdi görüntüsü, sizi rahatsız eder mi bilemem.

Akasa daha iyi olabilir. İkiside hava akışında, sessizlikte yakın. Sadece görünüş, isim farkı, bir de küçük hava akışı, sessizlik farkı var zaten. @FrontPage. MSI Torx kullanıyordu kullanan kişiden bilgi almak daha doğru olur. Ses yapan bir fan değil MSI Torx'de bunu biliyorum. Akasa gayet kalitelidir. Ayrıca fan konusunda MSI'dan daha çok bilinir.

Kullanmadan ön yargıyla öneri yapmamak gerekir. Fan yaprakları taş gibi sağlam, örgülü kablo, titreşim önleyici kauçuk vida gibi özellikler bulunan fan nasıl kalitesiz olur? Üstelik yeni ürün değil yıllardan beri kullanan kullanıyor. Bu demek oluyor ki bu konuda rüştünü ispatlamış bir marka kalitesiz değildir.
Akasa’nın ürününü sadece bir kere kullanmadım, defalarca kullandım. Burada ön yargıyı ben değil sen yapıyorsun. Kullanmamış olduğum marka hakkında da bu kadar net bir yorum yapmam. Tecrübelerime dayanarak söyledim. Akasa ve MSi arasında kalınca da MSi alınmasını tavsiye ettim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı