Çözüldü Akbank artı para limiti

• Konuyu başlatan 803894
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.060
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

803894

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar Finansbank olsun Yapı Kredi olsun artı para limitim onlarda 60.000-70.000TL ama başvurmadim ikisine ama Akbank'a başvurdum artı para limiti olarak 13.500TL verdi aylık harcadığım paranin üçte biri, neden olabilir?

Çözüm
Her banka size sıfırdan bir limit vermez. Bir müşteri limitiniz bulunur ve birden banka ile çalışıyorsanız bu müşteri limitiniz birden fazla bankadaki kullanımınıza göre bölünür.

Örnek olarak sizin limitiniz 155 bin liradır diyelim. 60 bin lira bir bankadan, 70 bin lira bir bankadan aldığınız takdirde 3. bankadan 60-70 bin lira alamazsınız. 25 bin lira limitiniz kaldığı için o kadar alabilirsiniz.
Her banka size sıfırdan bir limit vermez. Bir müşteri limitiniz bulunur ve birden banka ile çalışıyorsanız bu müşteri limitiniz birden fazla bankadaki kullanımınıza göre bölünür.

Örnek olarak sizin limitiniz 155 bin liradır diyelim. 60 bin lira bir bankadan, 70 bin lira bir bankadan aldığınız takdirde 3. bankadan 60-70 bin lira alamazsınız. 25 bin lira limitiniz kaldığı için o kadar alabilirsiniz.

Çözüm

Ben şu an kredi kartı olsun artı para olsun hiç yoktu halen şu an kredi kartım yok tek Akbank'ta arti para var kullanımına göre yükselir değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı