Akbank ATM 800 TL'yi yuttu

nickbender14

Hectopat
Yer
Nigerian
Merhaba arkadaşlar, 1 saat önce Papara Black kartıma 1000 TL yüklemek üzere Akbank ATM'sine gittim ve sorunsuz bir şekilde parayı koydum ve hemen algıladı ATM fakat parayı tamamlamadan para ekleye tıkladım ve sıkıntısız gerçek bir 50 TL ekledim. 5 dakika beklememe rağmen hala paranız sayılıyor ekranı vardı ATM'de ve 5 dakika sonunda bir hata ile karşılaştık paranızı iade ediyoruz dedi ve sadece 1000 TL'nin içinde olduğu 200 TL'yi ve sonradan eklediğim 50 TL'yi verdi. Kart iade yaptım ve tekrardan para yatırmak istediğimde ATM arızalı yazıyordu bakiyesine bakmak istediğimde kartınızın müşteri hizmetleriyle konuşun diyordu. Akbank müşteri hizmetlerini hemen aradım Papara ile konuşun dedi Papara müşteri hizmetlerini aradım onlarda bilgilendireceğiz şikayetinizi aldık dediler ve en fazla 16 gün içerisinde hal olacaktır dedi sizce bu kadar uzun sürer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Akbank şubesine gitmeni öneririm. Kamera kayıtları vs. incelenir diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal 200'ü saydı ve diğerlerini saymaya fırsat vermeden 50TL yüklediniz. Boşuna atalarımız sabır en büyük erdemdir dememişler. Keşke 1000TL sayılana kadar bekleseydiniz. Merak etmeyin en fazla 2 haftaya kadar paranız yüklenir.

Dostum ATM para sayarken para ekleyemiyorsun zaten. Parayı sayınca da şu kadar yüklendi, para ekle veya kart iade gibi seçenekleri gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…