PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 31 Ocak 2023 #11 Kebap24 dedi: Kartı iptal edin para gitmez. Papara hesabınızda kalır. Uygulamadan yeni kart sipariş verebilir ya da marketlerden falan Lite kart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lite kartlar artık satılmıyor 20 lira karşılığında uygulamadan alınıyor sadece.
Kebap24 dedi: Kartı iptal edin para gitmez. Papara hesabınızda kalır. Uygulamadan yeni kart sipariş verebilir ya da marketlerden falan Lite kart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lite kartlar artık satılmıyor 20 lira karşılığında uygulamadan alınıyor sadece.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #12 selimtti dedi: Şapur şupur yedi kısmında biraz güldüm hocam Güvenlik görevlisi vs yok mu? Yardım almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam eve geleli saatler oldu. Ayrıca kimse yoktu etrafta. Haluk Albayrak dedi: Para hesapta tutulur kartta değil. Yeni kart çıkartırsan o kartta aynı hesaba bağlı olacağından paran duruyor. Genişletmek için tıkla... LeonS.Kennedy dedi: Para gitmez diye biliyorum ve evet; kartı yutmuşsa yeni kart çıkartman gerekiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yeni Black Card başvurusu yaptım. (20TL kargo ücreti varmış.) selimtti dedi: Şapur şupur yedi kısmında biraz güldüm hocam Güvenlik görevlisi vs yok mu? Yardım almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ATM'den ses geldi kartı öğüttü falan herhalde
selimtti dedi: Şapur şupur yedi kısmında biraz güldüm hocam Güvenlik görevlisi vs yok mu? Yardım almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam eve geleli saatler oldu. Ayrıca kimse yoktu etrafta. Haluk Albayrak dedi: Para hesapta tutulur kartta değil. Yeni kart çıkartırsan o kartta aynı hesaba bağlı olacağından paran duruyor. Genişletmek için tıkla... LeonS.Kennedy dedi: Para gitmez diye biliyorum ve evet; kartı yutmuşsa yeni kart çıkartman gerekiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yeni Black Card başvurusu yaptım. (20TL kargo ücreti varmış.) selimtti dedi: Şapur şupur yedi kısmında biraz güldüm hocam Güvenlik görevlisi vs yok mu? Yardım almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ATM'den ses geldi kartı öğüttü falan herhalde
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #13 Heykirab dedi: Hocam eve geleli saatler oldu. Ayrıca kimse yoktu etrafta. Yeni Black Card başvurusu yaptım. (20TL kargo ücreti varmış.) Hocam ATM'den ses geldi kartı öğüttü falan herhalde Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
Heykirab dedi: Hocam eve geleli saatler oldu. Ayrıca kimse yoktu etrafta. Yeni Black Card başvurusu yaptım. (20TL kargo ücreti varmış.) Hocam ATM'den ses geldi kartı öğüttü falan herhalde Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun