Akbank ATM'si Papara kartını yuttu

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Bugün haftalık maaşımı aldımkarta yüklemek için. Bir sürü otomat olan bir yer var bizim orada oraya gittim işte. Akbank otomatına koydum kartı ekranda yükleniyor yazdı. Kartı bir çıkartıyor bir alıyor en sonunda kartı yine aldı ve ekrana kartınızı takın diye yazı geldi. Anladım orada kartı yuttu. Gittim Akbank'ı aradım. Dediler ki "Papara'ya söyle onlar halleder" Papara'yı aradım kartınızı iptal edip yeni kart gönderelim dedim. Sonra benim o yutulan kartı iptal ettik. Karşıda da market vardı gittim oradan yine aynı kartı aldım sonra paramı yükledim. Ona yani sorun beklediğimden kolay çözüldü. Sorun şu ki o yutulan kartı rastgele bir zamanda kart koyma yerinden geri verirse o kartı alan kişi bir şeyler yapabilir mi? Kart şu an iptal edilmiş durumda ama Papara müşteri hizmetlerini arayarak vs. geri açabilir mi kartı? Bunu düşünüyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim yoksa kartı iptal edince artık çöpten farksız mı oluyor umduğum gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kart iptal edildiyse bir şey yapamaz.

Papara müşteri hizmetleri her kartı bulup açtırmak istiyorum diyene hemen açalım demiyor. Sen olduğunu kanıtlaması lazım ve o da imkansız. Yani hayır.

Hocam o kart artık çöpten başka bir şey değil. Bulan kişi değil sen bile açtıramazsın Akbank ATM'lerini de Akbank kart dışında kullanmayın benim de paramı yutmuştu.

İptal edilmiş, sorun kalmamış. Kartı bulan kişi arayıp nasıl açtıracak o kartı? Çöpten başka bir şey değil.

Başka hangi ATM kullansın Papara'nın kendi ATM'si yok?
Ayrıca para kesiyor diye hatırlıyorum Akbank harici.

Ortak ATM'lerde para kesmiyor hemen hemen her yerde de ortak ATM var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…