Akbank Axess alınır mı?

slashFix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
Meslek
İOS Teknisyen
Merhaba emekçi insanlar. Açıktan üniversite okurken bir yandan da çalışmaktayım. Benim şöyle öğrenci dostu, güzel kampanyaları olan bir kredi kartına ihtiyacım var. Akbank Axess alınır mı? Kredi kartı tavsiyeleriniz nelerdir?

Kampanya anlamında gerçekten iyi. Kişiye özel de geliyor olabilir fakat yine de iyi olduğunu düşünüyorum.

Alınır. Yıllık 750TL ama haberin olsun.

Yillardir Axess Platinum kullaniyorum. Kampanyalarin cogu ciddi harcamalarla odul veriyor ne yazik ki. Mesela aktif Axxess restoran kampanyasi diyor ki; 1000 TL ve uzeri ilk harcamadan sonraki her 1000 TL ve uzeri harcamaya 60 TL, maximum 300 TL chip-para. Market icin bu 750. Giyim elektronikte bu 2500. Ama kampanya anlaminda bol bol kampanya var gercekten. Ek olarak bol bol indirimde sunuyorlar belirli markalarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, axess hakkında çok kötü yorumlar vardı bir nebze de olsa bakış açım iyi yönde ilerledi. Sanırım axess öğrenci alacağım. 250 tl ye geliyor aylık aidatı.

Teşekkür ederim, Axess hakkında çok kötü yorumlar vardı bir nebze de olsa bakış açım iyi yönde ilerledi. Sanırım Axess öğrenci alacağım. 250 TL'ye geliyor aylık aidatı.
Aylik aidati 250 TL mi? Degildir ya. Yillik aidati 3000 lira degil ki? Axxess Platinum'un yillik aidati 1200 lira.

Aylik aidati 250 TL mi? Degildir ya. Yillik aidati 3000 lira degil ki? Axxess Platinum'un yillik aidati 1200 lira.
Eki Görüntüle 2459153
Benim alacağım axess öğrenci kredi kartı o yüzden fotoğrafınızda da görünüyor 207tl farkları ne bilmiyorum ama axess benim için en iyi tercih gibi görünüyor

Düzeltme: yıllık yerine aylık demişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…