Akbank Chip para internet alışverişinde nasıl kullanılabilir?

ErdemG

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7
Meslek
Tesisat Uzmanı
Kredi kartım yok, chip para vadesiz hesabımda. Nasıl harcayabilirim Steam veya ByNoGame'de?

Harcamanızı yaparken sanal pos destekliyorsa kullanabilirsiniz. Desteklemiyorsa harcamayı yapın ödemeniz ekstrelendikten sonra uygulamadan chip-para ile öde butonuna tıklayın.

Uygulamada kredi kartım yok. Vadesiz hesapta chip-para ile ödeme kısmını bulamadım. Yok sanırım.

Steam ve ByNoGame üzerinde chip-para ile harcama yapmak mümkün değil. Kredi kartı başvurusu yapıp harcamanızı chip-para ile silebilirsiniz.

Peki kredi kartı çıkartsam chip-para vadesiz hesabımda, onun ile ödeyebilir miyim?

@Tim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kredi kartıyla chip-para ile harcama silme yapılabiliyor. Kredi kartınıza banka kartınızdaki chip-paranızı aktarabilirsiniz. 444 25 25 üzerinden talebinizi iletmeniz yeterli oluyor.

Çok teşekkürler.

İfadeler: Tim
Sorun chip-paranın her yerde geçmemesi.
Banka kartında olduğu gibi kredi kartıyla da uygun iş yerlerinde doğrudan kullanım yapılabiliyor fakat kredi kartı ile chip-para kullanılmadan yapılan harcamalar, chip-para ile sonradan da silinebilir. Silme işlemi için chip-para kullanılabilen bir iş yeri olması şart değil. Steam, Netflix ve Spotify gibi platformlarda da chip-para ile harcama silme seçeneği çıkıyor ve kampanya mevcutsa iki kat değerli olarak bile kullanım yapılabiliyor.

Çok teşekkürler.
Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…